Adrian Orza le face pensionarilor club

Posted on sept. 15 2010 - 4:45pm by petre

Viceprimarul Timisoarei, Adrian Orza, prin Directia de Asistenta Sociala din cadrul primariei, le pregateste pensionarilor un club propriu. Noul centru va avea sediul in zona garii de Nord, in incinta fostului depozit al ajutoarelor primite de catre Uniunea Europeana.


Clubul Pensionarilor se afla acum in renovare si va avea o incapere destinata sedintelor tinute de Consiliul Seniorilor – o sala de 40 mp, o sala mai mare, de vreo 120 de mp in care se vor desfasura diferite activitati recreative, precum si un compartiment al celor de la Asistenta Sociala. Este vorba despre un model adoptat din Franta, la fel ca si consiliile de cartier, a explicat Adrian Orza.
Singura problema a celor de la Asistenta Sociala este lipsa mobilierului. Asta, in urma unei Ordonante de Urgenta recente, care interzice achizitionarea de mobilier din bani publici. Astfel, cei de la municipalitate au mainile legate in ceea ce priveste asigurarea mobilierului.
In acest scop, Adrian Orza face un apel catre companiile de profil sau alte ONG-uri, sa contribuie la constituirea clubului pensionarilor, prin aprovizionarea sediului cu mobila.
Renate Simion

Comments

comments

About the Author