Accident teribil – patru oameni morți pe loc după ce mașina în care se aflau a fost strivită de un TIR

Posted on iul. 23 2021 - 1:38pm by petre

Un moment de neatenţie a fost plătit cu patru vieţi în urma unui accident petrecut într-o intersecţie din Sibiu. Impactul a fost surprins de o cameră de bord. Poliţiştii spun că şoferul unui SUV nu a dat prioritate unui autotren care a spulberat maşina.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei patru oameni.

Accidentul s-a produs într-o intersecţie, la ieşirea din Sibiu. Din imaginile surprinse de o cameră de bord se observă cum autoturismul de teren nu acordă prioritate, este lovit de un autotren şi proiectat într-o altă maşină. „Impact foarte puternic, zgomot. Am ajuns la locul accidentului în 10 secunde, unde victimele păreau destul de urât. Câţiva colegi de-ai noştri au pus mâna, au luat pulsul, două dintre victime nu mai aveau puls. Probabil că decesul a survenit pe loc”, povestește un martor.

 

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvare. În ciuda manevrelor de resuscitare, nimeni nu a mai putut fi salvat. „S-au mobilizat promt un echipaj SMURD, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj descarcerare, precum şi un echipaj de pompieri militari. S-a intervenit prompt pentru descarcerarea celor patru persoane implicate, două femei şi doi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 69 şi 71 de ani, care din nefericire prezentau leziuni incompatibile cu viaţa”, a transmis Alina Voina, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Oamenii care lucrează în zona intersecţiei spun că este extrem de periculoasă şi zilnic asistă la situaţii la limita unui accident. „E o intersecţie foarte periculoasă aici, e o intersecţie care în fiecare zi pune probleme siguranţei traficului. Văd că nimeni nu ia nicio măsură”, a spus un localnic.

Inspector de poliție Ionuţ Dragoş Nate, Serviciul Rutier Sibiu: La momentul actual desfăşurăm activităţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Traficul în zona accidentului a fost blocat timp de 30 de minute şi apoi deviat pe un alt drum secundar.

Comments

comments

About the Author