A murit Carmen Rusmir

Posted on apr. 11 2021 - 1:44pm by petre

Una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din vestul României, Carmen Rusmir, s-a stins din viață duminică dimineață la secția ATI  a Spitalului Județean din Timișoara, la numai 53 de ani.

Fost director general al Zoppas Industries,
Carmen Rusmir a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara în anul 1993, iar în 2009, a obţinut un certificat profesional în management, de la Open University Londra.

A condus propria afacere, fiind administrator unic al RUSMIR & RUSMIR CONSULTING SRL şi Rusmir & Rusmir Management SRL, ambele specializate în activităţi de consultanţă.

Experienţa profesională a fost îmbogăţită, de-a lungul anilor, prin calitatea de reprezentant permanent al Banatex SRL, companie ce activează în domeniul hotelier, al SIPA Engeneering SRL, specializată în proiectare, cercetare, asistenţă tehnică, producţie părţi electrice maşini PET-uri, al ZIR TIM CROM SRL, companie specializată în producţia de bare de oţel nichelate.

A deţinut funcţia de director economic, între anii 1993-1998, în cadrul Consultim S.A. – Interject SRL Timişoara, una dintre primele firme de consultanţă înfi…inţate după anul 1990.

Din anul 1997 s fost membru C.E.C.C.A.R – Corpul Experţilor Contabili şi a Contabililor Autorizaţi din România și membru ANEVAR – Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România – din anul 1997.

Din 2008, dobândeşte statutul de membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România.

Din 1997 a fost consilier pentru România pe investiții economice la Zoppas, iar din 2004 director general al filialei din România.

Comments

comments

About the Author