5 sporturi cu stil pentru sezonul cald

Posted on iun. 20 2021 - 11:43pm by petre

 

5 sporturi cu stil pentru sezonul cald

Sportul este esențial pentru menținerea sistemului imunitar, iar vara, să-l practici în aer liber este cu atât mai sănătos. Sportivii împătimiți nu renunță niciodată la mișcare, indiferent de vreme sau de locul unde se desfășoară. Dar pentru cei care abia acum îl descoperă este nevoie de o perioadă de acomodare. Ca să nu te demoralizezi de la primul contact cu efortul fizic și să nu te oprești, optează pentru sporturi mai puțin solicitante și descoperă tot arsenalul de lifestyle de care ai nevoie pentru aceste activități. Iată ce sporturi accesibile și cu stil poți practica în sezonul cald.

Golf

Golful nu este un sport care să te solicite fizic. Aici ai nevoie mai mult de concentrare. Însă este un sport care te relaxează. Mediul plăcut de pe terenul de golf, stilul de joc, vestimentația specială, foarte rafinată îți vor da o stare bună, iar un psihic bun contribuie la menținerea unui organism sănătos. Dacă dezvolți o pasiune pentru acest sport, poți investi în echipament de bună calitate – crose create cu tehnologii și materiale speciale, mingii cu mai multe straturi – care să te ajute să faci performanță.

Tenis

Supranumit și sportul alb, datorită faptului că, la începuturi, era un sport dedicat elitelor, iar femeile participau în competiții îmbrăcate elegant, în haine albe, tenisul a rămas și astăzi un sport dominat de eleganță. Găsești o mulțime de terenuri de tenis special amenajate pe care le poți închiria cu ora, pentru a practica acest sport. Dar poți, evident, să joci și pe iarbă, în week-end, la o ieșire în natură cu prietenii. Ai grijă doar să folosești încălțăminte adecvată, care susține glezna și diminuează pronația, pentru a evita accidentările. Tenisul solicită foarte mult laba piciorului și gleznele, prin mișcările rapide în lateral și înainte – înapoi. Aici https://www.fashiondays.ro/g/barbati-/incaltaminte găsești tipuri de adidași speciali pentru diferite sporturi.

Jogging

O sesiune de alergare ușoară dimineața este nu doar energizantă, ci și stylish. Oamenii care au o rutină sportivă la primele ore sunt văzuți ca persoane disciplinate și îngrijite, cu un anumit statut social. Poți să alergi în parc, pe malul unul lac sau pe pistele special amenajate pentru alergare. Optează pentru acest sport cât mai dimineață, nu mai târziu de ora 8.00, ca să eviți să te supraîncălzești sau să faci insolație. Și folosește echipament special, din fibre care absorb transpirația. La brandul Karl Lagerfeld de pe Fashion Days vei găsi piese sport foarte stylish precum tricouri minimaliste, hanorace cool, joggers și pantofi sport cu aer urban.

Ciclism

Bicicleta a devenit, în ultima vreme, foarte populară ca mijloc de deplasare. Nu e nevoie să te înscrii la curse, dar o poți folosi în timpul liber pentru o oră de recreere și mișcare. Pedalatul te ajută să arzi multe calorii și ai libertatea să alegi un traseu în natură care să-ți dea o stare de bine și libertate. Chiar dacă ești expert pe bicicletă, folosește totuși echipament de protecție, în special cască.

Plimbare pe role

Acest gen de sport urban te ajută să te recreezi, dar mai ales îți solicită musculatura. Astfel îți vei lucra picioarele și abdomenul foarte bine, fără să mergi la sală. Îmbini utilul cu plăcutul și îți menții atât sănătatea cât și fizicul. Bucură-te de mișcare în fiecare zi și corpul tău îți va mulțumi!

Comments

comments

About the Author