3 sfaturi pentru a cumpăra rochia de seară perfectă

Posted on sept. 2 2021 - 3:33pm by petre

Există atât de multă varietate în gama de rochii de seară disponibilă în magazine și online, încât a o găsi pe cea perfectă poate fi dificil. Cu toate acestea, atunci când veți găsi rochia potrivită, vă veți simți ca o diva în ea. Nu numai că va fi confortabilă, dar vă va și scoate în evidență cele mai bune caracteristici.

Iată 3 sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți rochia de seară potrivită pentru următorul dvs. eveniment social important.

Evaluați-vă mai întâi forma corpului

Acesta este factorul principal în găsirea unei rochii care să arate grozav. Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să alegeți întotdeauna o rochie de seară care să vă scoată în evidență cele mai bune caracteristici, ascunzând sau camuflând aspectele mai puțin dorite ale corpului.

Pentru a găsi silueta potrivită pentru dvs., ar trebui să vă determinați mai întâi forma corpului. Pe scurt, putem spune că majoritatea femeilor se încadrează în una dintre următoarele categorii:

  • În formă de măr: unde umerii și trunchiul superior sunt mai late decât șoldurile și picioarele.
  • În formă de pară: în cazul în care jumătatea inferioară a corpului, de la talie și șolduri este mai pronunțată decât bustul
  • Clepsidra: în cazul în care bustul și șoldurile sunt proporționale și separate printr-o talie distinctă subțire
  • Rectangulară: în cazul în care există câteva sau nicio curbe vizibile, iar corpul este subțire în general
  • Petite: unde înălțimea totală este mai mică de 1,50 m, cu o regiune a bustului și a șoldului bine definită

În funcție de categoria în care vă încadrați, puteți găsi recomandări adecvate pentru rochii de seară. Alegând un stil de rochie care vă flatează forma corpului, veți arăta și vă veți simți încrezătoare și atractivă. Anumite stiluri, cum ar fi rochii de seară lungi cu fuste în linie A și decolteurile în V, sunt universal potrivite pentru majoritatea tipurilor de corp. Dacă nu sunteți sigură de forma corpului, acestea pot fi opțiuni de luat în considerare.

Încadrați-vă într-un buget

Înainte de a merge la cumpărături, este esențial să calculați mai întâi suma maximă pe care vă puteți permite să o cheltuiți pentru rochia de seară. Acest lucru vă va ajuta să vă restrângeți opțiunile și să găsiți o rochie care să fie potrivită, în intervalul specificat.

Prețul este adesea determinat de cantitatea de detalii din rochie, țesătura, ornamente și colecția de de care aparține. Rochiile de seară pot fi costisitoare. Cu toate acestea, ar trebui să echilibrați prețul cu utilizarea pe care intenționați să o scoateți din acesta.

Dacă are o culoare neutră și un design atemporal, astfel încât să puteți obține mai multe utilizări, merită să cheltuiți mai mult, pentru o calitate mai mare. În plus, acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că va rezista mai mult și va arăta mai bine pe termen lung.

Dacă aveți un ochi pentru detalii și vă dați seama imediat când găsiți o rochie care este potrivită, puteți găsi rochia perfectă pentru o fracțiune din prețul inițial, în departamentul de reduceri. De asemenea, fiți pregătită să faceți cumpărături în afara sezonului (de obicei vara și iarna), când prețurile vor fi cele mai mici. În acest fel, puteți găsi o rochie pentru următorul sezon de nunți, fără a plăti o avere pe ea.

Alegeți o rochie cea mai apropiată de mărimea dvs. reală

Nu există o mărime standard pentru femei și, prin urmare, este foarte puțin probabil să găsiți o rochie de pe raft care să vi se potrivească perfect. Pentru o potrivire cât mai bună, vă recomandăm întotdeauna ca rochia aleasă să fie modificată pe măsurătorile dvs.

Ca să nu investiți mult în modificări, ar trebui să alegeți o rochie care să aibă dimensiunea cea mai apropiată de măsurătorile dvs. reale. Aceasta înseamnă pur și simplu că nu trebuie să alegeți rochii care sunt prea mari sau prea mici. Nu faceți niciodată greșeala de a alege o rochie mai mică decât dimensiunea reală, așteptându-vă că veți da jos câteva kilograme mai aproape de momentul în care trebuie să o purtați. În caz că nu o veți face, veți pierde pur și simplu șansa de a purta rochia pe care ați ales-o cu atenție pentru ocazie.

Cumpărați dimensiunea reală în momentul în care mergeți la cumpărături și puteți elimina materialul suplimentar, atunci când scădeți în greutate. Atunci când purtați rochii strânse, vă recomandăm, de asemenea, să investiți într-o lenjerie modelatoare de bună calitate, pentru a ascunde orice umflături inestetice și pentru a avea o siluetă fantastică.

Comments

comments

About the Author