Zeci de vitezomani prinși cu radarul în primele zile ale anului

Posted on ian. 3 2014 - 1:25pm by petre

Peste 700 de polițiști au acționat pe raza județului Timiș în primele zile ale anului, în scopul menținerii ordinii și liniștii publice Urmare a măsurilor dispuse, au fost aplicate aproape 160 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați.

Pentru liniștea și siguranța cetățenilor, în perioada 01 – 02 ianuarie a.c., la nivelul județului Timiș au acționat, zilnic, peste 350 de polițiști. Principalele activități desfășurate au vizat prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, precum și asigurarea unui trafic rutier în condiții de siguranță.

Astfel, polițiști de la ordine publică, de la structurile de poliție rutieră, dar și  de la transporturi, arme, investigații criminale sau investigarea fraudelor, s-au aflat în stradă, acționând pentru păstrarea ordinii și siguranței publice, apărarea patrimoniului public și privat, siguranța rutierăși a transporturilor feroviare, pentru ca toți românii săse bucure în liniște de sărbătorile de iarnă.

Ca urmare a măsurilor întreprinse, polițiștii timișeni au constatat 6 infracțiuni și au aplicat 159 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 15.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea și liniștea publică, acte de comerț ilicit și încălcarea normele rutiere, 79 dintre acestea fiind pentru depășirea limitelor legale de viteză.

Au fost reținute 8 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Înurma măsurilor adoptate, în aceastăperioadă, de către polițiștii timișeni, nu s-au înregistrat evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii și siguranței publice.

Polițiștii continuăactivitățile pentru prevenirea oricăror evenimente ce pot afecta liniștea cetățenilor, intervenind de fiecare datăcu promptitudine când vor fi sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Comments

comments

About the Author