Zeci de timișoreni care trebuiau să ajungă pe plajă în Egipt au ajuns la București după ce pilotului i s-a făcut rău în zbor

Posted on mart. 25 2023 - 5:51pm by petre

Un avion Boeing 737 aparținând companiei TAROM, ce zbura pe ruta Timişoara – Hurghada (Egipt), a aterizat de urgență pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni după ce unui pilot i s-a făcut rău. Din primele informații obținute de reporterii Observator, pilotul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost preluat de un echipaj SMURD, fiind conștient și cooperant.

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Aeronava TAROM care decolase din Timișoara, cu destinația Hurghada, avea 184 de pasageri la bord. Cursa spre Egipt s-a sfârșit brusc în spațiul aerian al Bulgariei după ce unui pilot, în vârstă de 30 de ani, i s-a făcut rău în cabină. Colegul lui a preluat rapid comanda aeronavei și a cerut permisiunea de a ateriza lângă București.

Avionul Boeing a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni, acolo unde pilotul a fost preluat pentru îngrijiri medicale și transportat la spitalul Elias. Aeronava a oprit direct pe pistă, nu la platformă, pentru ca echipajele medicale să nu mai piardă timp.

Avionul este programat să decoleze de pe Aeroportul Henri Coandă spre Hurghada la ora 18:00. Știre în curs de actualizare.

 

 

 

Comments

comments

About the Author