Zbori cu doar 5 euro! SURPRIZE MARI de la RYANAIR pentru românii de acasă și din Europa

Posted on sept. 1 2016 - 7:48pm by petre

Ryanair, compania aeriană Nr.1 a Europei, astăzi (1 septembrie) a lansat orarul Vara 2017 Timișoara, cu 7 rute noi, de vară, către Berlin, Bruxelles, București, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano, care vor aduce 600,000 de clienți p.a. și susține 450* locuri de muncă pentru Aeroportul Timișoara, toate pentru că Ryanair își crește traficul în Timișoara, noua baza ce se deschide astăzi.

Orarul Ryanair Vara 2017 Timișoara va aduce:

Noua bazăse deschide astăzi cu o aeronavă alocată (investiție de 100m $)
7 noi rute de vară: Berlin (2 x săpt.), Bruxelles (3 x săpt.), București (12 x săpt.), Dusseldorf (2 x săpt),
Frankfurt (2 x săpt.), Londra STN (zilnic) & Milano BGY (5 x săpt.)
7 rute în total
33 zboruri săptămânale
600,000 clienți p.a.
450* locuri de muncă p.a.

Ryanair este alegerea idealăpentru consumatorii business și cei de agrement, care pot acum să-și rezerve zborurile din Timișoara pînă în octombrie 2017, alegând din cele 7 rute operate în vara 2017. Clienții trebuie să se aștepte în continuare la viitoare îmbunătățiri, parte a programului Ryanair “Always Getting Better„, care include multe alte rute noi, dezvoltări digitale, noi interioare ale aeronavelor și mai multe tarife reduse.

ÎnTimișoara, David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, a declarat:

“Suntem bucuroși să lansăm orarul nostru pentru vara 2017 în Timișoara, care include 7 noi rute de vară către Berlin, Bruxelles, București, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano, care vor aduce peste 600,000 de clienți p.a. și susține 450 de locuri de muncă la Aeroportul Timișoara, toate pentru că noi continuăm să ne dezvoltăm operațiunile.

De asemenea, suntem încântați să deschidem, astăzi, noua noastră bazădin Timișoara, cu o aeronavă alocată și o investiție de 100m $, și, pentru următorii ani, așteptăm cu nerăbdare creșterea numărului rutelor operate, a traficului și turismului în regiunea Banat.

Pentru a sărbători lansarea orarului Vara 2017 Timișoara și deschiderea noii noastre baze, scoatem la vânzare 100,000 de locuri din întreaga noastră rețea de rute europene, la tarife promoționale începând de la doar 4.99€, care sunt disponibile pentru rezervări pînă luni (5 septembrie). Pentru a nu rata această promoție extraordinară invităm clienții să viziteze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.„

De la BUCUREȘTI

Ryanair, a lansat tot azi orarul Vara 2017 București, cu o nouă rută către Palermo, 3 noi destinații de vară – Berlin, Bristol și Timișoara, și mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin și Milano, care vor aduce 1.9m clienți p.a. și vor susține 1,400* locuri de muncă pentru Aeroportul București, toate pentru că Ryanair susține creșterea traficului în București și așteaptă cu nerăbdare deschiderea bazei sale din București în octombrie.

Orarul Ryanair Vara 2017 București va aduce:

Noua bazăse deschide în 30 octombrie, cu 3 aeronave alocate (investiție de 300m $)
1 nouă rută: Palermo (3 x săpt.)
Mai multe zboruri către: Bruxelles Charleroi (9 x săpt.), Dublin (5 x săpt.) & Milano Malpensa (zilnic)
3 noi destinații de vară: Berlin (12 x săpt.), Bristol (2 x săpt.), Timișoara (12 x săpt.)
13 rute în total
104 zboruri săptămânale
1.9m clienți p.a.
1,400* locuri de muncă p.a.

Ryanair este alegerea idealăpentru consumatorii business și cei de agrement, care pot acum să-și rezerve zborurile din București pînă în octombrie 2017, alegând din cele 13 rute operate în vara 2017. Clienții trebuie să se aștepte în continuare la viitoare îmbunătățiri, parte a programului Ryanair “Always Getting Better„, care include multe alte rute noi, dezvoltări digitale, noi interioare ale aeronavelor și mai multe tarife reduse.

ÎnBucurești, David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, a declarat:

“Suntem bucuroși să lansăm orarul nostru pentru vara 2017 în București, care include o nouă rută către Palermo, o continuare pentru vară a operațiunilor noastre de iarnă Berlin, Bristol și Timișoara, și mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin și Milano, care vor vor aduce 1.9m clienți p.a. și vor susține 1,400 locuri de muncă pentru Aeroportul București, toate pentru că noi continuăm să ne dezvoltăm operațiunile la București.

Așteptăm cu nerăbdare deschiderea bazei noastre din București, la sfârșitul lunii octombrie, cu 3 aeronave alocate și o investiție de 300m $, și, pentru următorii ani, creșterea numărului rutelor operate, a traficului și turismului în România.

Pentru a sărbători lansarea orarului Vara 2017 București, dar și deschiderea noii noastre baze, scoatem la vânzare 100,000 de locuri din întreaga noastră rețea de rute europene, la tarife promoționale începând de la doar 7.99€, care sunt disponibile pentru rezervări pînă luni (5 septembrie). Pentru a nu rata această promoție extraordinară invităm clienții să viziteze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.„

Comments

comments

About the Author