Wizz Air face fericiți de azi alți români

Posted on aug. 20 2016 - 2:33pm by petre

Compania aeriană low-cost Wizz Air, care anul trecut a transportat 4,5 milioane de pasageri pe rutele din România, a inaugurat a ÅŸaptea bazăde pe plan local, la Sibiu.

Odată cu această inaugurare, compania anunță introducerea a patru noi rute din Sibiu spre Nuremberg, Madrid, Milano Bergamo și Munchen Memmingen.

Cu cele 4 noi zboruri care încep în acest weekend, Wizz Air, care alocă și o aeronavă Airbus A320 la cea mai nouă bază, crește numărul de rute operate de la Aeroportul Internațional Sibiu laÅŸase.

Wizz Air începe noile zboruri de la Sibiu la Nuremberg pe 19 august, cu 3 zboruri săptămânale, spre Milano Bergamo și Madrid pe 20 august, iar spre Munchen Memmingen pe 21 august, cu 2 zboruri/săptămînă fiecare. Pe 19 august, Wizz Air va începe să opereze și a doua rută de la cel de-al nouălea aeroport din România, Suceava, spre Londra Luton, cu 4 curse/săptămînă.

Tarifele încep de la 99 de lei/segment pentru zborurile spre Nuremberg și Munchen Memmingen, de la 69 de lei spre Milano Bergamo și de la 179 de lei spre Madrid. Pe de altă parte, prețul unui bilet dus spre Londra Luton din Suceava începe de la 129 de lei.

Operatorul aerian oferă în prezent 119 rute spre 18 țări de la 9 aeroporturi românești.

 

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author