Vine zăpada!

Posted on ian. 4 2016 - 12:37pm by petre

Ninsorile se vor extinde și vor cuprinde, luni și marți, aproape toatățara, stratul de zăpadăva ajunge pânăla 10 centimetri în Oltenia și Muntenia, iar în Dobrogea și în sud-estul Munteniei vor fi precipitații mixte și se va depune polei.

Avertizarea cod galben de ninsori și ger a fost ridicată, pentru restul zilei de luni și prima parte a zilei de marți fiind emisăo informare de ninsori, precipitații mixte și depuneri de polei.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, de luni, ora 18.00, pânămarți, la ora 12.00, ninsorile se vor extindere și vor cuprinse cea mai mare parte a țării, dar vor fi în general slabe cantitativ.

ÎnOltenia și Muntenia, stratul de zăpadănou depus va putea atinge pe arii restrânse 10 centimetri, iar în Dobrogea și trecător în sud-estul Munteniei vor fi precipitații mixte și se va depune polei.

Înzilele următoare vor fi precipitații mixte, slabe cantitativ, fiind posibilăformarea poleiului, în special în regiunile sudice, se mai aratăîn informarea transmisăluni de ANM.

Județele CaraÅŸ-Severin, Mehedinți, Gorj, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu și jumătatea sudicăa județelor Vâlcea, ArgeÅŸ și Dâmbovița au fost, de duminicădupă-amiazăpânăluni dimineață, sub avertizare cod galben de ninsori, intensificări ale vântului și temperaturi scăzute.

Comments

comments

About the Author