VIDEO CARE A SOCAT EUROPA! Individul care a chinuit o batrana invartind-o ca pe o elice a fost gasit, dar probabil nu va pati nimic

Posted on apr. 5 2014 - 12:27pm by petre

Un tînăr din Jilava, căutat de polițiști dupăce pe site-ul cotidianului britanic Daily Mail au fost publicate imagini în care acesta agreseazăo femeie în vârstă, ținând-o de guler și învârtind-o ca pe o elice, a fost găsit sâmbătăși dus la audieri.

Tînărul din Jilava care a agresat o bătrînă, dus la audieri, împreunăcu prietenii săi.Vagabond batranaTînărul din Jilava care a agresat o bătrânăținând-o de guler și învârtind-o ca pe o elice a fost găsit de polițiști și dus la audieri, alături de cei patru prieteni ai săi care au asistat la agresiune, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții IPJ Ilfov.Acesta era căutat de polițiști dupăce pe site-ul cotidianului britanic Daily Mail au fost publicate imagini în care agreseazăo femeie în vârstă, ținând-o de guler și învârtind-o ca pe o elice.Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Ilfov au precizat, pentru MEDIAFAX, cănu a fost depusănicio plângere în acest caz, demersurile de a-l găsi pe tînăr fiind pornite în urma unei autosesizări.

„Tînărul nu a fost încăidentificat. Cercetările au fost demarate în urma unei autosesizări de ieri (vineri – n. r.), când ne-a fost prezentat materialul video respectiv. Nu a fost depusănicio plângere în urma acestui incident”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

Încazul în care nu va fi depusănicio plângere împotriva tînărului, acesta, dupăce el va fi identificat de polițiști, va fi sancționar doar contravențional, a precizat Burada.

„Încazul în care va fi depusăo plângere, se va stabili atunci caracterul faptei și, cel mai probabil, va fi deschis dosar penal”, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Publicația Daily Mail a postat vineri, pe site-ul propriu, imagini cu un tînăr, însoțit de câțiva prieteni, care se amuzăpe stradăîn timp ce apucăo bătrânăde gulerul halatului și o învârte, imitând astfel o elice. Incidentul are loc în mijlocul carosabilului. Jurnaliștii britanici notează, despre aceastăagresiune, căare ca protagoniști „huligani români beți”, victima fiind „o pensionarăcare țipă, terorizată”.

Comments

comments

About the Author