Vezi cum poți parca în zona Cetate a Timișoarei

Posted on mart. 21 2014 - 3:55pm by petre

Primăria Municipiului Timișoara deruleazăîn zona Cetate un proiect cu finanțare de la Uniunea Europeanăde modernizare a infrastructurii. Înacest context, Comisia de Circulație a decis, la propunerea primarului Nicolae Robu, săfie permisăriveranilor parcarea pe șapte străzi din vecinătatea perimetrului în care se desfășoarălucrările de reabilitare a zonei istorice Cetate. Unirii

Așadar, aceștia pot parca pe partea dreaptăpe străzile:
– Gheorghe Lazăr pe tronsonul cuprins între străzile Gheorghe Dima și V. Alecsandri
-E.Ungureanu pe tronsonul cuprins între străzile Gheorghe Lazăr și Gheorghe Dima
-E. Grigorescu pe tronsonul cuprins între străzile V. Alecsandri și Gheorghe Dima
-Regimentul 5 Vînători pe tronsonul cuprins între Oituz și Piața Unirii
-Matei Corvin pe tronsonul cuprins între Oituz și Piața Unirii
-G. Coșbuc pe tronsonul cuprins între străzile Matei Corvin și Piața Å¢epeș Vodă
-Paul Chinezu pe tronsonul cuprins între străzile G. Coșbuc și Oituz

Zonele care sunt destinate exclusiv pentru parcarea de către riverani sunt marcate cu semnalizarea corespunzătoare, iar aplicarea măsurilor ce decurg din aceastădecizie revine Poliției Locale. Înzilele următoare, reprezentanții Poliției Locale vor înmâna locuitorilor din zonătaloane gratuite de parcare.

Cei care nu sunt găsiți acasă, sunt rugați săse prezinte la sediul Primăriei Municipiului Timișoara, bd. CD Loga nr 1., camera 12, începând de luni, 24 martie 2014, cu un document de identitate valabil, pentru a primi taloane pentru parcare gratuită. Dupăfinalizarea acțiunii de înmânare a taloanelor, se vor aplica sancțiuni celor care parcheazăpe locurile speciale pentru riverani, dacănu au talonul de parcare gratuită.

Comments

comments

About the Author