VEZI cum a fost la Timișoara AIR SHOW 2015 – peste 10.000 de oameni au asistat la mitingul aerian

Posted on iul. 18 2015 - 1:51pm by petre

Aproximativ 10.00 de spectatori au participat la mitingul aerian TIMIȘOARA AIR SHOW 2015, de sâmbătă, 18 iulie 2015 asistând la o adevăratădemonstrație de măiestrie a piloților de acrobație.

Spectacolul a fost deschis de formația Asalt din Timișoara, cu 3 avioane ultraușoare, urmate de formațiile Aeroclubului României. Formația Hawks of Romania a participat cu 5 avioane Extra 300L, The Pellicans cu avioane ușoare Ikarus C42 și cei șapte parașutiști de la Blue Wings, lansați din avionul Airvan GA8. Iacării Acrobați au participat cu 3 avioane ZAK 52tw și au încântat publicul cu efecte pirotehnice. Piloții de la Forțele Aeriene Române și-au demonstrat măiestria pe cer cu cele trei MIG 21 Lancer și cele 4 elicoptere IAR 300 Puma.

La acestea s-au adăugat un avion cu aer cald și o expoziție de tehnicămilitară. Întotal au evoluat 21 de aeronave, atât avioane de acrobație cât și avioane și elicoptere militare, într-un spectacol aerian ce a durat aproximativ trei ore.

Organizatorii Timișoara Air Show 2015, Aeroportul Internațional Timișoara și Statul Major al Forțelor Aeriene, se bucurăde sprijinul Consiliului Județean Timiș, al Asociației Patronale a Aeroporturilor din România, precum și al altor instituții publice și societăți comerciale.

Comments

comments

About the Author