Vezi ce expozitie se tine la final de saptamana in Iulius Mall Timisoara

Posted on apr. 24 2014 - 10:05pm by aaevfzauf

BIO MARTIETimp de trei zile, clienții IULIUS MALL TIMIȘOARA își pot completa sesiunile de cumpărături cu vizite la cele douătârguri organizate în aceastăperioadă: Târgul de Antichități și Expo Bio.

De vineri pânăduminică, 25 – 27 aprilie 2014, colecționarii de obiecte cu dichis își dau întâlnire la demisolul IULIUS MALL cu iubitorii de artă. Participanții s-au pregătit săcucereascăprivirile cu cele mai prețioase amintiri: piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii și argintărie, ceasuri de colecție, numismatică, filatelie, porțelanuri și alte obiecte învăluite în mister.

Tot în acest week-end, clienții deciși săadopte un stil de viațăsănătos sunt invitați săparticipe la o nouăediție aExpo Bio. Târgul de produse bio, eco, naturale și de terapii alternative va avea loc la parterul mall-ului, de vineri pânăduminicăinclusiv. Expozanții au pregătit o gamăextinsăde produse și servicii bio-ecologice din domenii precum: alimentație, produse apicole, make-up, articole naturiste, produse de medicinănaturistă etc.

Comments

comments

About the Author