Vești bune de la Aeroportul din Timișoara – noi destinații din 1 octombrie

Posted on sept. 23 2016 - 1:08pm by petre

Anul 2016 promite să se finalizeze aÅŸa cum a fost estimat încă de la sfârșitul anului trecut pentru aeroportul din TimiÅŸoara, într-un trend ascendent, cu o importantă creștere a traficului aerian, cu destinații noi atât interne cât și internaționale și nu în ultimul rând cu noi companii aeriene care și-au deschis baze de operare în TimiÅŸoara.

ÃŽncepând cu 1 octombrie 2016, pasagerii din regiunea de vest vor avea posibilitatea să călătorească zilnic spre destinațiile Iași și Cluj, două orașe importante de pe teritoriul României atât din punct de vedere istoric cât și economic. Legătura aeriană dintre TimiÅŸoara cu cele două orașe cu o dezvoltare evidentă va face posibilălegătura dintre cele trei zone importante ale României: Banat, Transilvania și Moldova.

Cursele aeriene vor face legătura între cele trei destinații (TimiÅŸoara, Iași și Cluj) fiind operate de compania aeriană Blue Air cu o frecvență pe zi. Înzilele de marți, joi și sâmbătă programul zborurilor va fi: decolare de la Iași la ora 07.00, aterizare la Cluj la 07.55, decolare de la Cluj la 08.25, aterizare la TimiÅŸoara la 09.05, decolare de la TimiÅŸoara la 09.35, aterizare la Iași la 10.45. Înzilele de luni, miercuri, vineri și duminică programul zborurilor va fi: decolare de la Iași la ora 07.00, aterizare la TimiÅŸoara la 08.10, decolare de la TimiÅŸoara la 08.40, aterizare la Cluj la 09.20, decolare de la Cluj la 09.50, aterizare la Iași la 10.45.

“ Încontextul dat, avem convingerea fermă și repetăm cu bucurie faptul că în acest an aeroportul TimiÅŸoara va înregistra un număr de pasageri ce va depăși cifra de 1 milion. Cu siguranță, pasagerii din regiunea de vest aveau nevoie, pe lângă legătura aeriană cu aeroportul din capitala țării, și de legături aeriene cu zonele importante din România, respectiv Moldova și Transilvania. Mai mult decât atât, legătura aeriană cu cele trei orașe importante din țară, respectiv București, Iași și Cluj, oferă legături aeriene cu destinații din diferite țări ale lumii, care nu pot fi accesibile direct de la TimiÅŸoara, cum ar fi: Israel, Emiratele Arabe Unite, Elveția, Suedia, Danemarca etc„, a declarat directorul aeroportului TimiÅŸoara, Daniel Idolu.

Informații și achiziționări bilete de avion sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene: www.blueairweb.com

Informații referitoare la programul zborurilor pot fi accesate pe site-ul aeroportului: www.aerotim.ro

Comments

comments

About the Author