Urechiatii se intrec in frumusete, la Sannicolau Mare

Posted on sept. 16 2010 - 6:10pm by petre

In acest an, Expozitia nationala derulata sub egida Uniunii generale a crescatorilor de porumbei, pasari si animale mici din Romania (UGCPPAMR) se va desfasura la Sannicolau Mare. Expozitia, la care vor participa doar membrii asociatiilor afiliate la uniune, va cuprinde trei sectii: de porumbei, iepuri si gaini.


Evenimentul va avea loc in a doua jumatate a lunii noiembrie, cel mai probabil in perioada 24-28 noiembrie, fiind organizat in parteneriat cu Primaria Orasului Sannicolau Mare si Asociatia crescatorilor de pasari de ornament si animale de blana Nako din localitate.
In aceeasi perioada, la Sannicolau Mare se va desfasura si a doua editie a Cupei Banatului. Peste 3000 de pasari si iepuri de rasa, expuse de crescatori din Romania, Ungaria si Serbia, vor putea fi admirate de public. Cele mai frumoase specimene (un iepure, un porumbel si o gaina) vor fi premiate de organizatori, dar si asociatia cu numarul cel mai mare de exponate.
Datorita amplorii sale, evenimentul se va desfasura in doua locatii: hala pietei agroalimentare din Sannicolau Mare si sala de sport din localitate.

Comments

comments

About the Author