UPDATE! Rasturnare de situatie în cazul luptatorului de K1 suspectat căa lovit un politist! Se pare ca sportivul a fost confundat!

Posted on apr. 2 2014 - 3:21pm by petre

UPDATE! Masina fugarului care a agresat un politist a fost indisponibilizata in curtea IPJ Timis

 

Urmărire ca în filme azi în Timișoara. Șoferul unei mașini a refuzat săopreascăla semnalul regulemantar al unui agent de circulație în Calea Șagului. Echipajul a pornit în urmărirea mașinii, cafe a fost ajunsăundeva în cartierul Calea Girocului,

Aici șoferul fugar a încercat sădisparăpe jos, fugind. Unul dintre agenții de poliția l-a ajuns dar s-a ales cu un cap în plinăfigură…Cintarul oficial si tragerea la sorti dinaintea Galei Local Kombat de la Cluj Napoca

A scos pistolul și a tras un foc de avertisment. ÃŽntre timp, la fața locului au sosit trupele speciale, care au reținut un suspect.

Dupăidentificare s-a constatat căbărbatul reținut este Florin Ilie, una dintre legendele luptelor de K1 din Timisoara.

Ca fapt divers, Ilie a mai fost implicat în urmăcu cîțiva ani în forțarea unui baraj al Poliției, dar atunci a fost vorba despre contrabandăcu țigări.

„Polițiștii timișeni, sub coordonarea procurorului, efectueazăcercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fațăde un bărbat de 40 de ani, din Timișoara, care ar fi lovit un agent de polițe rutieră, dupăce a fost urmărit în trafic.

Azi, 02 aprilie a.c., în urmăcu douăore, polițiștii Biroului Rutier Timișoara, în timp ce desfășurau activități specifice pe raza municipiului, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, înmatriculat în Bulgaria, care circula pe strada Calea Șagului. Conducătorul autoturismului nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, fapt pentru care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia în trafic pânăîn zona Girocului. La un moment dat, șoferul a oprit, abandonând autoturismul pe strada Cheia și a fugit. Unul dintre polițiști l-a ajuns din urmăși, încercând să-l rețină, bărbatul l-a lovit în zona feței. Cel de-al doilea polițist a continuat urmărirea șoferului și, întrucât acesta nu s-a conformat somațiilor legale, a executat un foc de avertisment în plan vertical, însăbărbatul nu s-a oprit nici atunci. Însprijin, la fața locului, s-au deplasat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, șoferul fiind identificat ca fiind I. F., de 40 de ani, din Timișoara. Bărbatul a fost condus la sediul I.P.J Timiș, urmând a fi audiat, cercetările fiind continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângăJudecătoria Timișoara. Totodată, polițiștii efectueazăverificări cu privire la legalitatea punerii în circulație a autovehiculului.„ se spunea în primul comunicat al Poliției.

UPDATE! „La câteva ore de la acest comunicat, surse din cadrul Poliției susțineau căar putea fi vorba despre o… confuzie, Florin Ilie fiind ridicat de pe stradădeaoreece trecea întâmplător pe acolo și semăna cu fugarul căutat!

„Înbaza semnalmentelor oferite de polițiștii implicați în eveniment, a fost depistat un bărbat de 40 de ani, din Timișoara, care corespundea descrierii, acesta fiind condus la audieri la sediul I.P.J. Timiș. Încauză, polițiștii continuăcercetările, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângăJudecătoria Timișoara, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, identificării și tragerii la răspundere penalăa persoanei care se face vinovatăde comiterea faptei.„ se aratăîn cel de-al doilewa comunicat al Poliției

Comments

comments

About the Author