Unul dintre cele mai îndrăgite hoteluri din Banat concureazăpentru titlul de „Cel mai popular hotel al anului„ din România! Haideți să-l susținem și noi cu un vot

Posted on apr. 20 2015 - 10:24pm by petre

Una dintre cele mai importante investiții private din ultimii ani în turismul din Banat a fost realizatăîn multimilenara stațiune Băile Herculane prin modernizarea și aducerea la standarde cu adevărat europene a douăunități de tratament, relaxare și cazare, complexul de hoteluri Diana și Afrodita.

Hotelul Afrodita din Băile Herculane se aflăacum printre finaliștii categoriei Cel mai popular hotel al anului și categoriei Cea mai bunăinvestiție din cadrul competiției TopHotel Awards, eveniment ce se va desfășura în cadrul conferinței TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference.

Pânăîn 26 aprilie inclusiv, hotelul Afrodita poate fi votat online accesând link-ul de mai jos:

http://www.expremio.com/excellenceawards/publicVote

Dupăaccesarea acestui link se va deschide o fereastrăunde va trebui săvăcompletați un nume și adresa de e-mail. Ulterior veți primi un mail pe adresa menționatăcu un alt link care va face trimitere la o listăcu mai multe categorii.

Hotelul Afrodita va fi găsit la categoria Cel mai popular hotel al anului și la investiții! Alegem Hotel Afrodita – Băile Herculane!

Haideți săsusținem investițiile din Banat!Afrodita patron Afrodita HErculane wellness afrodita

 

Posted by Iubesc Romania on Monday, April 20, 2015

Comments

comments

About the Author