UNPR exista si in Timis, in frunte cu fostul social democrat Ion Raducanu

Posted on sept. 25 2010 - 2:12pm by petre

Peste 400 de delegati ai proaspatului partid Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei s-au adunat sambata, incepand cu ora 11, la prima Conferinta Judeteana a formatiunii politice in Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, pentru a-si alege noul Birou Politic Permanent. La eveniment au participat Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, presedintele executiv al UNPR, presedintele de onoare al partidului, Cristian Diaconescu, precum si vicepresedintii Valeriu Steriu si Maria Barna, iar prin sala s-au mai facut remarcati si cativa politicieni locali ai altor partide.

Ii putem aminti aici pe deputatul PDL Gheorghe Ciobanu, presedinta PC Timisoara Maria Grapini sau deputatul PDL Cristian Dugulescu.
Cei peste 400 de delegati l-au ales pe Ion Raducanu ca lider al UNPR Timis, in timp ce prim-vicepresedinte a fost numit Ingrish Iosif. Daca nu voi atinge obiectivele partidului, nu voi sta in fruntea UNPR, nici eu, nici colegii mei, le-a promis Raducanu celor prezenti. In timp ce Gabriel Oprea a vorbit despre geneza proiectului politic si despre tintele partidului – interesul national si dialogul social, Cristian Diaconescu, presedintele de onoare al UNPR, le-a spus celor peste 400 de delegati sa gandeasca cu capul si sa nu aiba incredere in sondaje.
La nivel de judet, UNPR-istii vor sa adune 5.900 de membri pana la sfarsitului anului 2010, iar in 2012 isi doresc sa coopteze 12.000 de timiseni. Mai mult decat atat, liderii Uniunii Nationale pentru Progresul Romanieivor o administratie mai buna in Timisoara, precum si sa afle unde se duc fondurile publice, in timp ce pentru restul judetului au deja ca posibili candidati la fotoliile de primari aproape 30 de presedinti de organizatii.

Comments

comments

About the Author