Unde pot zbura timișorenii în vacanța de vară- vezi programul rimelor curse charter confirmate

Posted on mart. 10 2016 - 11:20pm by petre

AÅŸa cum am anunțat anterior, destinațiile de vacanță, transmise pânăîn momentul de fațăde către operatorii din turism și companiile aeriene, spre care se vor opera zboruri din TimiÅŸoara sunt: Creta (Heraklion), Rhodos , Zakynthos, și Antalya, plus o nouădestinație, Bodrum, Turcia.

Spre destinația Antalya se va putea zbura cu o frecvențăde ÅŸase curse pe săptămînă, dupăcum urmează: zborurile operate în ziua de luni vor începe în data de 30 mai, cu decolare din TimiÅŸoara la ora 12.00; zborurile operate în ziua de miercuri vor începe în data de 7 iunie, cu decolare din TimiÅŸoara la ora 13.40; zborurile operate în ziua de joi vor avea douăfrecvențe, prima cu începere în data de 2 iunie, cu decolare din TimiÅŸoara la ora 12.15, iar următoarea cu începere în data de 16 iunie, cu decolare din TimiÅŸoara la ora 12.00; zborurile operate în ziua de vineri vor începe în data de 17 iunie, cu decolare din TimiÅŸoara la ora 12.45; zborurile operate în ziua de sâmbătăvor începe în data de 18 iunie, cu decolare din TimiÅŸoara la ora 13.40.

Spre noua destinație de vacanță– Bodrum vor opera curse charter în fiecare zi de joi începând cu data de 16 iunie, cu decolare din TimiÅŸoara la ora 14.45.

Zboruri charter spre destinația Creta – Heraklion vor opera de douăori pe săptămână– în zilele de marți și miercuri. Zborurile operate în ziua de marți vor începe în data de 7 iunie, cu decolare din TimiÅŸoara la ora 13.15. Zborurile operate în ziua de miercuri vor începe în data de 15 iunie cu decolare din TimiÅŸoara la ora 13.05.

Zborurile charter spre destinația Rhodos vor începe în data de 17 iunie și vor avea o frecvențăsăptămânală, în fiecare zi de vineri, cu decolare din TimiÅŸoara la ora 13.10.

Primul zbor charter cu destinația Zakynthos va începe în 13 iunie. Zborurile vor avea o frecvențăsăptămânală, în fiecare zi de luni, cu decolare din TimiÅŸoara la ora 13.05.

Încontinuare, agențiile de turism oferăși vacanțe cu destinația Mallorca și Costa Brava, cu zbor pe ruta TimiÅŸoara – Barcelona, utilizând zborurile de linie ale companiei aeriene Wizzair în zilele de miercuri și duminică.

Înperioada imediat următoare ne așteptăm ca și alți tour –operatori săanunțe destinațiile de vacanțăaccesibile în aceastăvarăcu avionul, direct din TimiÅŸoara. Companiile aeriene împreunăcu tour – operatorii își rezervădreptul de a aduce modificări programului de zbor.

Comments

comments

About the Author