Un individ cu BMW blochează un autobuz și se bate cu șoferul – trafic blocat în sensul giratoriu VIDEO

Posted on ian. 9 2020 - 7:46pm by petre

Poliţiştii din Vaslui cercetează un incident petrecut într-o intersecţie din oraş, care i-a avut ca protagonişti pe şoferul unui autobuz şi pe un tânăr ce conducea un autoturism marca BMW, scrie Adevărul.

„Incidentul a avut loc după ce conducătorul autoturismului l-a şicanat în trafic pe șoferul nostru din stația Transurb până în staţia de lângă OMV. Acolo, agresorul l-a lovit pe şoferul de pe autobuz fără niciun motiv. Colegul nostru a sunat la 112 și a anunțat politia. E un incident regretabil, pe care sperăm că poliţia îl va soluţiona”, a declarat Mariana Plăcintă, directorul executiv al Transurb Vaslui.

BMW autobuz

VIDEO

Imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă au apărut în spațiul public și se vede cum autobuzul plecase de câteva minute din autogara Vaslui şi se îndrepta spre suburbia Moara Grecilor.

Încă de la plecare, şoferul BMW-ului a început să-l şicaneze pe conducătorul autobuzului, circulând în zig-zag în faţa acestuia şi frânând de mai multe ori.

După câteva sute de metri de şicanare, în prima intersecţie, tânărul de la volanul autoturismului BMW a oprit maşina în sensul giratoriu, brusc, în faţa autobuzului şi a început să gesticuleze.

În continuare se vede cum șoferul autobuzului a coborât de la volan şi, în urma unui schimb de replici, i-a dat un pumn tânărului care l-a şicanat. Cei doi au început să se lovească reciproc, în sprijinul şoferului de autobuz intervenind şi un alt bărbat, un coleg al acestuia, aflat şi el în trafic.

În imagini se observă cum şoferul de autobuz aleargă după tânărul care îşi abandonase BMW-ul în intersecţie. Șoferul de autobuz se împiedică şi cade pe carosabil, însă lupta este continuată de colegul său care i-a dat şi el câteva lovituri posesorului de BMW.

Scena a durat câteva minute, timp în care zeci de mașini au rămas blocate în trafic. Polițiștii au deschis un dosar pentru infracțiunile de loviri şi alte violenţe.

Comments

comments

About the Author