Un bărbat și fiul său, bătuți într-un magazin LIDL – paznicii au asistat fără să intervină

Posted on iul. 22 2023 - 7:57pm by petre

Incident violent într-un magazin LIDL.

Martorii spun că un bărbat și fiul său au fost loviți cu bestialitate de trei indivizi, după ce agresorii ar fi fost admonestați că nu stau la rând.

În urma conflictilui, victimele au fost transportate cu ambulanţa la spital, întrucât prezentau urme de violenţă la nivelul fetei şi capului.

Paznicii care se aflau în timpul programului nu au intervenit pentru a opri bătaia. În schimb, o femeie care este cadru medical a precizat că a reușit să se bage între agresori și victime

Ulterior, după apariția în spațiul public a imaginilor filmate de martori, tinerii care au bătut un bărbat în vârstă și pe fiul său într-un Lidl din cartierul Titan, Sector 3 au fost reținuți pentru 24 de ore.

De asemenea, paznicii care nu au intervenit la acel moment pentru aplanarea conflictului au fost amendați.

„Ca urmare a evenimentului din data de 19 iulie 2023, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Secției 13, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au extins cercetările și pentru infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice. Totodată, în cursul zilei de astăzi, 21 iulie 2023, față de cei 3 bărbați, bănuiți de săvârșirea faptelor, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propuneri legale. De asemenea, polițiști din cadrul Compartimentului Sisteme de Securitate Private – Secția 13 au efectuat verificări pe linia respectării prevederilor Legii 333/2003 și au aplicat două sancțiuni contravenționale, celor doi agenți de pază, angajați ai unei societăți care asigură securitatea în supermarketul din Sectorul 3, aflați în timpul serviciului la momentul producerii evenimentului”, se arată în comunicatul de presă al Poliției.

sursa: Adevărul

Comments

comments

About the Author