Un bănățean a tras sperietura vieții – ce a găsit în propria mașină

Posted on mai 20 2024 - 11:56pm by petre

Un bănățean a tras sperietura vieții – ce a găsit în propria mașină.

Un şarpe a pătruns în interiorul unui autoturism, la Băile Herculane, judeţul Caraş-Severin, fiind scos de acolo de jandarmi, care au eliberat reptila în mediul său natural.

 

Tot luni, jandarmii din judeţul Constanţa au intervenit pentru îndepărtarea unui şarpe din peretele unei case.

”Jandarmii montani din cadrul Postului Băile Herculane au intervenit astăzi (luni – n.r.), în urma unui apel de urgenţă la 112, prin care s-a solicitat ajutorul pentru îndepărtarea unui şarpe care a pătruns într-un autoturism. În urma sesizării, echipajul de intervenţie a ajuns imediat la faţa locului şi a reuşit să extragă şarpele în siguranţă. Ulterior, reptila a fost eliberată în mediul său natural, fără a prezenta niciun pericol pentru cetăţeni”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Caraş-Severin.

Tot luni, jandarmii constănţeni au răspuns unui apel la numărul unic de urgenţă 112, care semnala prezenţa unui şarpe într-un perete de rigips al unei case din localitatea Ivrinezu.

Echipajul de intervenţie al jandarmeriei a ajuns de urgenţă acolo şi a reuşit să extragă şarpele din peretele în care se instalase. Ulterior, reptila a fost eliberată în mediul său natural.

 

Comments

comments

About the Author