Tren cu motorinăderaiat lângăTimișoara

Posted on mart. 5 2014 - 7:41pm by petre

Trei vagoane ale unui tren de marfăcare transporta motorinăau deraiat, miercuri seară, în apropiere de Timișoara, pompierii spunând cănu existăpericol de explozie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș, Ionuț Bocancea, a declarat corespondentului MEDIAFAX cătrei vagoane ale unui tren care transporta motorinăau deraiat, miercuri seară, în apropiere de Timișoara, în dreptul comunei Moșnița Nouă.

„Vagonul al cincilea al unui tren care transporta motorinăpe o linie feratăindustrialăa deraiat la un moment dat, iar apoi următoarele douăau sărit de pe șine. Din fericire, nu este pericol de explozie”, a declarat Ionuț Bocancea.

La fața locului, au fost chemate mai multe echipaje de pompieri, care vor asigura măsurile de prevenire sau stingere a unui eventual incendiu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentr Situații de UrgențăBanat, Sindia Vlaia, a declarat, la rîndul său, căpatru echipaje de pompieri s-au deplasat în dreptul comunei Moșnița Nouăpentru a asigura măsuri de prevenire și stingere a unui eventual incendiu, chiar dacămotorina nu s-a scurs din vagoane.

Vlaia a adăugat căvagoanele deraiate urmeazăsăfie golite, apoi repuse pe șine cu ajutorul unei macarale.

sursa: Mediafax

 

Comments

comments

About the Author