Trei polițiști, bătuți cu propriul baston de un bărbat de 59 de ani

Posted on mart. 17 2023 - 7:39pm by petre

Bărbatul în vârstă de 59 de ani, care a bătut trei poliţişti după ce a reuşit să îi ia tonfa unuia dintre ei, a fost „pierdut” de autorităţi la spital, acolo unde fusese dus de poliţişti.

Totul s-a întâmplat ieri, 16 martie 2023, în jurul orei 12.00, atunci când bărbatul i-a bătut pe poliţiştii care încercau să îl imobilizeze. Într-un final, după scandal, agenţii au reuşit să îl prindă pe suspect şi să îl ducă la Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Pantelimon”.

Potrivit unor surse, bărbatul a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila, după ce medicul de la Spitalul de Psihiatrie a decis că acesta trebuie să primească îngrijiri medicale pentru că a fost rănit în timpul incidentului.

Din motive încă necunoscute, în timp ce se afla la Urgenţe, bărbatul a fost „pierdut” de autorităţi.

Astfel, după câteva ore, vecinii acestuia au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au anunţat că bărbatul, care suferă de probleme psihice, s-a întors acasă, potrivit debraila.ro.

 

Cercetat pentru ultraj şi distrugere, bărbatul a revenit acasă, însă poliţiştii nu pot intra în casa lui fără un mandat de la judecător.

.

„La data de 16 martie a.c., în jurul orei 11.50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că vecinul său provoacă distrugeri autoturismului aflat în proprietatea fiului său, pe o stradă din municipiul Brăila.

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică s-au deplasat la fața locului, unde au identificat un bărbat, de 59 de ani, din Brăila, care a devenit recalcitrant.

În încercarea de a-l imobiliza, polițiștii ar fi fost loviți de către bărbat cu pumnii și picioarele, reușind astfel să scape, adresând în același timp amenințări cu acte de violență la adresa polițiștilor.

Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și distrugere”, se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.


 

Comments

comments

About the Author