Totul despre noile telefoane iPhone 2018 – performanțe și prețuri

Posted on sept. 13 2018 - 9:07am by petre

Apple a prezentat miercuri noile iPhone-uri mai mari şi ceasuri inteligente pentru monitorizarea sănătăţii bazate pe design-ul modelelor actuale.

Noile telefoane, bazate pe modelul de anul trecut iPhone X, se numesc XS şi XS Max. Noul iPhone XS are ecran de 5,8 inchi, iar iPhone XS Max de 6,5 inchi, în conformitate cu aşteptările de pe Wall Street.aple iphon xr

Apple foloseşte sufixul ”S” atunci când modernizează componente dar lasă neschimbat exteriorul unui telefon. Modelul de anul trecut iPhone X, pronunţat ”zece”, a reprezentat o schimbare majoră de design.aple x max

Apple a deschis evenimentul cu anunţul că noua gamă Apple Watch Series 4 va avea ecrane edge-to-edge, la fel ca ultimele modele de telefoane, de peste 30% mai mari comparativ cu modelele actuale.
Evenimentul a fost organizat la Steve Jobs Theater, de la sediul circular al Apple din Cupertino, California.

iPhone Xs: începe de la 1.000 de dolari. Precomenzi din 14 septembrie, livrări din 21 septembrie.

iPhone Xs Max: începe de la 1.100 de dolari. Precomenzi din 19 octombrie, va fi livrat din 26 octombrie.Apple iphone 2018

iPhone Xr: începe de la 750 de dolari . Precomenzi din 14 septembrie, livrări din 21 septembrie.

Noul iPhone Xr, cu ecran de 6,1 inci. Construit din aluminiu, ecran dintr-o margine în alta și disponibil într-o mulțime de culori.

Ecranul este LCD edge-to-edge, cu design iPhone X, este cel mai avansat ecran LCD la un smartphone: Liquid Retina Display.
Camera de pe spate are 12MP, wide-angle, cu rezoluție la fel ca la iPhone Xs și Xs Max

iPhone Xs și Xs Max au suport dual SIM

iPhone Xs are două camere de câte 12 megapixeli. Cea mai mare deschidere a rămas la f/1.8. Camera de selfie are 7 MP f/2.2.

Noul iPhone Xs are un ecran de 5,8 inci și vine în trei culori: auriu, argintiu și gri.

Este rezistent la praf și apă, dar și la contactul cu alte lichide. Ecran Super Retina, OLED de 5,8 inci. Ecranul este mai mare ca la modelul de 5,5 inci, dar telefonul este mai mic.
Este lansat și un model mai mare, cu ecran OLED de 6,5 inci, cel mai mare model de iPhone de până acum: iPhone Xs Max.

iPhone Xs și iPhone Xs Max vin cu opțiune de 512 GB spațiu de stocare.
iPhone Xs Max:

6.5″ Super Retina screen
OLED Display
2688 x 1242
3.3M pixels
458 ppi
Începe oficial evenimentul. Tim Cook susține că au fost vândute 2 miliarde de dispozitive cu iOS și îl numește ”cel mai personal sistem de operare

Comments

comments

About the Author