Totul despre cum pot vota românii din străinătate în 2016 – ghidul votului din Diaspora VIDEO

Posted on apr. 8 2016 - 8:22pm by petre

Potrivit Autorității Electorale Permanente, la alegerile parlamentare din anul 2016, românii aflați în străinătate au mai multe variante de vot: prin corespondență, la o secție de votare din apropierea locuinței sau la secțiile de votare organizate pe lângăambasadele, consulatele, oficiile consulare și institutele culturale ale României în străinătate.

Poți vota prin corespondențădacăte înscrii în Registrul electoral cu aceastăopțiune. Consultă„Ghidul alegătorului român din străinătate„ pentru procedura de înscriere în Registrul electoral, inclusiv cu opțiunea pentru votul prin corespondență!

Ghidul alegătorului român din străinătateGhidul alegătorului român din străinătate, ghidul votului prin sorespondenta. SHARE sa stie toti romanii din DIASPORA http://www.timisoarastiri.ro/totul-despre-cum-pot-vota-romanii-din-strainatate-in-2016-ghidul-votului-din-diaspora/

Posted by Iubesc Romania on Friday, April 8, 2016

Poți solicita înființarea unei secții de votare în apropierea locuinței. ConsultăRegistrul electoral pentru a afla la ce secție de votare ai fost arondat!

Ai aici GHIDUL

Intrăaici pentru a afla totul despre votul din străinătate CLICK AICI

Implică-te în alegerile parlamentare din 2016! Fii expert electoral sau operator de calculator în secțiile de votare! Consultăpliantele „Expertul electoral„ și „Operatorul de calculator în secțiile de votare„ și aflăce condiții trebuie săîndeplinești pentru a ocupa aceste funcții la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților!

Comments

comments

About the Author