Tineri români, atacați pe stradă în Belgia după meciul dintre România și Belgia

Posted on iun. 23 2024 - 1:54pm by petre

Mai mulţi români din Rijkevorsel, care sâmbătă seara au mers să vadă meciul de fotbal dintre România și Belgia și erau în drum spre casă, au fost atacați de un grup de tineri pe strada Prinsenpad. La un moment dat s-au auzit trei împuşcături, apoi un român de 22 de ani a fost tăiat cu o macetă, fiind rănit la picior.

Scenă a fost povestită de sora victimei.

 

Un grup de tineri ne-a hărţuit o vreme”, povestește o tânără de 25 de ani, sora băiatului rănit. „Se purtau ca niște duri și râdeau de noi. La un moment dat, am auzit trei împușcături. Presupun că a fost un fel de pistol cu aer comprimat, pentru că am simțit o bilă lovindu-mă în gleznă. Dar fratele meu a fost lovit nu de un pistol, ci de un cuțit mare (macetă) pe care unul dintre tineri îl avea cu el. A fost rănit la picior și a fost dus la spital”, spune femeia.

 

Potrivit familiei de români, era vorba de un grup de aproximativ șapte tineri, dintre care unii ar fi fost reținuți de poliție. În momentul incidentului, pe strada Prinsenpad circula și o mașină, dar când șoferul a văzut cum unul dintre tineri scoate „pistolul”, a întors imediat. „Noi am întâlnit acea mașină și a oprit lângă noi”, povestește unul dintre locuitorii din zonă.

Comments

comments

About the Author