Timisorenii se bucura de singura pista de karting indoor din Romania-Galerie foto

Posted on sept. 18 2010 - 2:04pm by petre

Italienii investesc pentru adrenalina banatenilor. De acum inainte, timisorenii pasionati de viteza si de senzatii tari pot sa-si consume adrenalina la singura pista profesionista indoor de carting din Romania, care s-a deschis sambata la Timisoara.

Peste 100 de persoane s-au adunat inca de dimineata in Parcul Industrial Incontro, vizavi de Metro din Calea Sagului pentru a participa la eveniment.Circuitul, realizat in interiorul unei hale industriale de peste 5.000 de metri patrati a atras atentia tuturor. Cat despre lungimea pistei indoor, aceasta are 400 de metri si este legata de un circuit extern de inca 200 de metri.

Avem 12 carturi pentru adulti, trei pentru juniori si alte trei pentru copii intre patru si sapte ani. Ne-am concentrat foarte mult atentia la siguranta pe pista, iar clientilor nostri le-am amenajat un bar si o pizzerie, ne-a spus Andrea Raimondi, un pilot experimentat de go-kart, unul dintre patronii pistei proaspat deschisa la Timisoara.
Timisorenii pasionati de acest sport pot sa-si inscrie copiii la scoala de pilotaj pe care Andrea Raimondi si Paolo Gagliardini, de doua ori campion italian si european la carting, o vor deschide in oras. Vom deschide o scoala de pilotaj pentru copii si vom organiza concursuri de durata. Suntem interesati sa descoperim noi talente pe care sa le trimitem la concursuri nationale si chiar si internationale, a spus Paolo Gagliardini. De la marea deschidere nu a lipsit nici investitorul italian, care este convins ca a deschis la Timisoara unul dintre cele mai bune cartodromuri din centrul Europei.

{becssg}kart{/becssg}

foto PI

Timisorenii care vor sa-si consume adrenalina pe pista de aproape 600 de metri deschisa vizavi de Metro din Calea Sagului trebuie sa scoata din buzunar 40 de lei pentru aproape 10 minute de circuit. Vom avea si variante de reduceri pentru copii si chiar si pentru studenti. Sau, cum spunem noi, vom pregati si un mini GP, adica acordam 12 sau 14 minute, nu stim sigur inca, suntem abia la inceput, la un pret de 60 de lei. Din acestea, cam 4 minute vor fi calificarile, iar concursul ar putea avea 10 minute. Vom pregati si abonamente, ne-a mai povestit Andrea Raimondi.
Mai multe detalii, precum si rezervari se pot obtine de la numarul de telefon 0724.338.387.

Comments

comments

About the Author