Timișorencele cochete sunt așteptate. iar, pe biciclete

Posted on mai 18 2015 - 4:07pm by petre

Încomunitatea timișoreanăexistăun număr considerabil de femei care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport zilnic. Bicicleta nu mai este doar un mijloc de recreație de weekend, ci si un mod de exprimare și, mai mult, un stil de viață. Femeile sunt active, atente la tendințele și la ultimele noutăți  din domeniul sănătății, modă, sport, cultură, ecologie, sunt proactive și adesea devin modele pentru cei din jur. Femeile adoptămersul pe bicicletădatorităbeneficiilor aduse pentru sănătatea, frumusețea, starea de bine și senzația de libertate simțităpe douăroți.

Echipa “Verde pentru Biciclete„ are plăcerea de a văinvita la duminică, 24 mai 2015, la Cochete pe biciclete.Afis _VpB_Cochete pe Biciclete 2015 (681x390)

Acestea sunt motivele pentru care Verde pentru Biciclete pregătește și în acest an un eveniment destinat celebrării feminității. La Cochete pe Biciclete sunt așteptate doamne și domnișoare, alături de admiratorii lor.
ÃŽntâlnirea bicicliștilor va avea loc începând cu ora 10:00, pe platforma Timco (Str. Circumvalațiunii).

Ca de obicei, vom distribui stickere „Și eu susțin Verde pentru Biciclete„ și numere de bicicletă. De la ora 11:00 vom parcurge împreunăurmătorul traseu: Platforma Timco –Str. Circumvalațiunii- Str. Gheorghe Lazăr – Strada Paris – Bulevardul Republicii – Strada Gării – Strada Gheorghe Pop de Băsești – (Podul Muncii) – Bulevardul Iuliu Maniu – Calea Șagului – Bulevardul Liviu Rebreanu – Calea Martirilor 1989 – Strada Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – Bulevardul Corneliu Coposu – Splaiul Nistrului – Bulevardul 3 August 1919 – Parcul Poporului(Regina Maria). Vom poposi în Parcul Poporului, perfect pentru picnic, expoziții de produse pe tematicăciclistăși pot achiziționa produse specifice și prăjituri.

Cele mai Cochete pe biciclete vor fi premiate de noi și de colaboratorii noștri. Pregătim o sumedenie de premii.
Sponsorul evenimentului, clinica stomatologicăDentcof, va oferi 5 vouchere constând dintr-o consultație, o sesiune de igienizare și Smile Design/Implant Planning în valoare de 118euro/voucher.

Biciclistele pot participa și la o clasăde pilates susținutăîn aer liber, de către antrenorii partenerilor noștri sportivi SmartFit Studio. Participantele pot câștiga 5 abonamente de full fitness la SmartFit Studio pentru o lună.

Fratelli Timișoara va oferi 5 vouchere de consumație pe terasa Fratelli.

2 Cochete vor intra în posesia unor coșuri de bicicletămarca Fabulous Baskets, câștigate în urma unor concursuri pe pagina de Facebook a Verde pentru Biciclete.

Pentru căse dorește a fi un eveniment plin de stil, la
Cochete pe Biciclete vor fi prezenți designeri vestimentari și de accesorii din Timișoara, precum: Diana Bobar, Andreea Caradjov, Ramona Popeț (BlueBird) și Mono Shoes. Aceștia vor oferi premii care constau în articole de îmbrăcăminte sau accesorii celor mai cochete bicicliste. Èšinutele create special pentru bicicliste pot fi admirate atât la eveniment, cât și în cadrul celui de-al doilea ghid de stil pentru bicicliste, singurul de acest tip realizat în țară.

Echipa și voluntarii Verde pentru Biciclete vor oferi premii care constau în vouchere în valoare de 1000 lei pentru recondiționarea bicicletei în Atelierul Bicicle TeMe.

La Cochete pe Biciclete va avea loc și prima ieșire în public a Borcanului cu Ulei – un proiect ce presupune colectarea uleiului uzat și transportarea acestuia cu un cargo bike. Proiectul este realizat de ECO CLUB Timișoara. Manager de Proiect: actrița Ana Munteanu.

Comments

comments

About the Author