Timișoara sub teroare! Reglare de conturi de tip mafiot pe stradă – om de afaceri, împușcat

Posted on ian. 19 2017 - 4:05pm by petre

Miercuri seara, liniștea locuitorilor din zona de nord a Timișoarei a fost tulburată de un incident de tip mafiot.

Un bărbat de 40 de ani, om de afaceri de origine siriană, a ieșit de la o salăde sport de pe Calea Torontalului și s-a urcat în autoturismul BMW X6 de culoare albă, moment în care asupra mașinii au început să se tragă focuri de armă.

Trei gloanțe au nimerit mașina, unul dintre acestea rănindu-l pe bărbat în mâna stângă.

Victima a reușit să demareze cu mașina și s-a refugiat în benzinăria Aral din zonă, de unde a alertat autoritățile.

Încâteva minute, un impresionant dispozitiv polițienesc a fost desfășurat în cartier, rănitul fiind transportat la serviciul de urgențe al Spitalului Municipal din Timișoara.

Potrivit victimei, incidentul ar putea avea legătură cu un litigiu de afaceri pe care îl are cu ruda sa, celebrul om de afaceri româno-sirian Zaher Iskandarani.

Tot victima spune că bănuiește că atentatul asupra sa se pregătea de la Revelion, camerele video din imobilul unde locuiește surprinzând trei indivizi care au tăiat alimentarea sistemului de supraveghere.

Interesant este faptul că victima atentatului mafiot de aseară locuiește chiar în apartamentul din blocul de pe Bulevardul Republicii unde, în 1996, a avut loc o altă răfuialăde tip mafiot, în care au fost implicați Zaher Iskandarani și fratele său Maher. Și atunci s-au tras focuri cu o armă Uzzi, iar un om de afaceri arab a fost ucis cu o lovitură de sabie de samurai care pur și simplu i-a despicat partea superioară a craniului.

De atunci, Maher Iskandarani este căutat internațional, acesta reușind în seara respectivă să părăsească țara.

Încazul de asearăm organele judiciare au deschis o anchetă. Vom reveni.

Comments

comments

About the Author