Te așteaptăpeste 2.000 de locuri de muncăîn Grecia, Cipru și Anglia!

Posted on mart. 25 2014 - 9:35am by petre

Peste 2.000 de locuri de muncăîn Grecia, Cipru și Marea Britanie vor fi disponibile, între 27 martie și 13 aprilie, la Târgul de cariere în turism, care va fi organizat în București și alte 19 orașe, salariile oferite fiind de pânăla 1.500 de lire pe lună, potrivit unui comunicat.

Târgul de cariere în turism va fi organizat la nivel național pentru ocuparea a peste 2.000 de locuri de muncăîn domeniul hotelier, atât în Grecia și Cipru, cât și în Marea Britanie.

Interviurile de selecție vor avea loc în Capitalăși în Buzău, Galați, Brăila, Bacău, Piatra Neamț, Suceava, Botoșani, Vaslui, Iași, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Hunedoara, Târgu Mureș, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Târgoviște și Pitești.

Tinerii selectați la târgul de cariere vor putea sălucreze în hoteluri de 4 și 5 stele din Grecia, Cipru și Marea Britanie, fiind disponibile posturi entry și middle level, în toate departamentele din cadrul unui hotel: de la front office (recepționer de hotel, asistent recepție, bell boy), pânăla housekeeping (cameristă, personal curățenie), food & beverage (restaurant, servire, bar, bucătărie), spa, entertainment și mentenanță.

„Înprivința salariilor, tinerii care vor fi angajați în Grecia sau Cipru vor putea câștiga între 450 și 600 euro net/lună, cazarea și cele trei mese pe zi fiind asigurate gratuit de către angajatori. ÎnMarea Britanie, salariile pornesc de la 6,31 lire brut/oră(echivalentul a 7,6 euro/oră), ceea ce înseamnăun câștig lunar între 1.000 și 1.500 de lire brut/lună” , se aratăîntr-un comunicat transmis luni agenției MEDIAFAX.

Organizatorii Târgului de cariere precizeazăcătinerii nu trebuie săaibăexperiențăîn domeniul hotelier, în Grecia sau Cipru aceștia urmând săparcurgăun program complet de training pentru dezvoltarea profesionalăși personală.

„Suntem în căutarea unor tineri dornici săînceapăcariera în domeniul hotelier, dornici săînvețe, care au o atitudine pozitivăși cunosc limba englezăcel puțin la nivel conversațional”, a declarat Suzanne Nuridsany, general manager IcepWorld Group – compania care organizeazătârgul.

Tinerii interesați săparticipe la Târgul de cariere în turism trebuie săse înregistreze online la www.happysummer.ro/apply și săse prezinte la eveniment cu un CV.

FOTO MTI

Comments

comments

About the Author