Târgul de Paști 2015 – vezi unde se organizeazăși ce surprize îi așteaptăpe timișoreni

Posted on mart. 20 2015 - 11:37am by petre

Primăria Municipiului Timișoara va organiza, în perioada 27 martie – 16 aprilie 2015, a VIII – a ediție a Târgului de Paști.

ÎnPiața Victoriei vor fi amplasate 45 de căsuțe, unde se vor comercializa ouăîncondeiate, dulciuri, cozonaci, pască, flori, icoane, produse handmade și ornamente de sezon.Targ de Pasti

Pe platoul din fața Operei Naționale va fi amenajat un cuib cu ouăcolorate și decorațiuni specifice sărbătorilor pascale.

Municipalitatea a hotărât decorarea cu elemente pascale a încădouăzone din oraș: Parcul Dacia și piața din fața Școlii Generale nr. 30, în zona Soarelui.

Deschiderea Târgului de Paști va avea loc vineri, 27 martie, de la ora 17.00, în Piața Victoriei.

Programul cuprinde un concert de muzicăde promenadăcu Fanfara Big Band, de la 17.30 va cânta trupa Elan cu următoarea componență: Mircea Nedelcu – chitară, voce, Gradimir Boghici  – bass, Richard Maser – tobe, genul abordat: pop-rock. De la ora 18.00 va urca pe scenăformația Phaser alcătuitădin Carina, Sebi, Radu, Lucian și Arnold. Phaser tocmai a lansat videoclipul „Mi-e dor de el”. Piesa s-a născut din continuarea colaborării cu George Hora și Studio 66 Records, fiind o piesăcare surprinde plăcut încăde la primele acorduri de pian.[EPSB]

Vino alaturi de noi pe Facebook

[/EPSB]

Toți timișorenii sunt așteptați între 27 martie – 16 aprilie, în Piața Victoriei, la Târgul de Primăvară, săne bucure de SĂƒrbătorile Pascale, săfacăpoze cu mascotele – iepuraș și săofere surprize celor dragi.

Comments

comments

About the Author