Tânără de 21 de ani, moartă într-un teribil accident provocat de fiul unui fost primar

Posted on ian. 8 2024 - 7:52pm by petre

Fiul unui fost primar a condus băut şi a ucis o tânără de 21 de ani într-un accident cumplit. Maşina lui a zburat de pe şosea şi a spulberat un stâlp, pe care l-a rupt.

Şoferul în vârstă de 39 de ani este fiul fostului primar din Cavnic şi al directoarei de la Crucea Roşie Maramureş.

Se întorcea împreună cu doi tineri de la o cabană, unde petrecuseră weekendul. Ar fi chefuit până târziu, iar la şase dimineaţa au plecat spre casă. După un kilometru, a ratat o curbă. A intrat pe contrasens, apoi maşina s-a lovit de un copac de pe marginea drumului şi s-a înfipt într-un stâlp de beton, pe care l-a doborât.

O tânără de 21 de ani, care era stătea pe bancheta din spate, a murit pe loc. Şoferul petrecuse cu prietenii într-o cabană pentru care îi făcuse rezervare soţia, fiica celui mai mare producător de mobilă din România.

 

Ce pedeapsă riscă șoferul acuzat de moartea tinerei
Poliţiştii spun, însă, că şoferul care a provocat accidentul avea alcoolemie 0,9. A supravieţuit accidentului, ca şi celălalt pasager din maşina care s-a zdrobit de stâlp.

 

Bărbatul care a condus băut şi a provocat accidentul în care a murit tânăra de 21 de ani este acuzat de moartea fetei. Conform unei noi legi, nu are nicio şansă să primească pedeapsă cu suspendare şi va ajunge la închisoare.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 6 dimineață, pe raza localității Budești. Bărbatul care se afla la volan are 39 de ani. În mașină mai erau doi prieteni, un băiat de 26 de ani și o fată de 21 de ani. Cu toții se întorceau de la o cabană unde ar fi petrecut zilele trecute. Șoferul ar fi pierdut controlul mașinii, a lovit un copac, după care s-a oprit într-un stâlp de electricitate pe care l-a doborât.

sursa: Observator News

 

 

 

 

Comments

comments

About the Author