Tânăra de 19 ani, atacată de un urs și găsită moartă într-o râpă – totul s a întâmplat sub privirile prietenului fetei

Posted on iul. 9 2024 - 6:23pm by petre

O tânără de 19 ani a fost atacată de un urs pe traseul Jepii Mici, sub privirile îngrozite ale iubitului său.

Din spusele lui, animalul apucat-o pe fată și a târât-o după el până a dispărut din raza vizuală a băiatului.

 

Update: Turista atacată de urs pe traseul Jepii Mici, în apropiere de Valea Spumoasă a fost găsită moartă.

SearchStiri de ultima ora
LIVE Formula 1 Ultimele Știri Vremea
Tânăra de 19 ani atacată de urs pe traseul Jepii Mici a fost găsită moartă. Iubitul fetei: „Am văzut cum a luat-o și a târât-o după el”
O tânără de 19 ani a fost atacată de un urs pe traseul Jepii Mici, sub privirile îngrozite ale iubitului său. Din spusele lui, animalul apucat-o pe fată și a târât-o după el până a dispărut din raza vizuală a băiatului.

de Redactia Observator
la 09.07.2024 , 18:22

 

– Profimedia
Sidonia a luat 9,95 la Evaluarea Națională și a făcut contestație. Ce note a primit după reevaluare: „Este ireal, mi se pare că visez”
Update: Turista atacată de urs pe traseul Jepii Mici, în apropiere de Valea Spumoasă a fost găsită moartă.

O echipă de intervenție a Salvamont Prahova s-a deplasat în zonă și, în urmă cu puțin timp, au coborât în rapel pe firul văii, unde au găsit victima, din păcate decedată. Operațiunea de recuperare este extrem de dificilă, din cauza terenului accidentat și a prezenței în continuare a ursului, care se află la aprox. 10-15 m de salvatorii montani.

Potrivit Jandarmeriei Prahova, două apeluri la 112 au semnalat marți că o femeie a fost atacată de urs pe traseul Jepii Mici. Victima este căutată de salvamontiști, jandarmi și de elicopterul SMURD Brașov. „În urma a două apeluri 112, prin care se semnala faptul că o persoana de sex femeiesc este atacată de urs pe traseul Jepii Mici, o patrulă de jandarmi montani s-a deplasat în zona indicată”, a transmis Jandarmeria Prahova.

Din primele informaţii, tânăra de 19 ani se afla în drumeţie alături de iubitul ei când a apărut ursul. El a fost cel care a sunat disperat la 112 şi a cerut ajutor, spunând că animalul a înşfăcat-o şi a plecat cu ea.

Echipaje de jandarmi și salvamontiști încearcă să găsească femeia pentru a îi acorda ajutor. Se pare că ar fi fost aruncată de urs într-o râpă.

ISU Prahova anunță că la intervenția participă și elicopterul SMURD Brașov.

Comments

comments

About the Author