Tânără de 17 ani sechestrată de proxeneți, salvată după un apel la 112

Posted on iul. 30 2019 - 7:29pm by petre

Înainte ca ororile de la Caracal să iasă la iveală, un caz asemănător, petrecut în Capitală, a fost rezolvat eficient de autorităţi.

În aceeaşi dimineaţă, o tânără de 17 ani a fost salvată din mâinile unor proxeneţi după ce a sunat la 112 şi le-a spus poliţiştilor că este sechestrată. Pentru că nici de această dată nu aveau adresa exactă, poliţiştii s-au mobilizat în mai multe echipe şi au eliberat-o în mai puţin de o oră.

Un apel la 112 a dat alarma vineri dimineaţa. La celălalt capăt al firului, aveau să afle poliţiştii, se afla o tânără de 17 ani. Instantaneu le-a apărut o localizare aproximativă: o rază de 3 kilometri, care includea şi zona Gării de nord.

De altfel, singurul reper pe care tânăra a reuşit să-l dea. Le-a mai spus poliţiştilor că se afla într-o curte cu mai multe case, că este sechestrată, violată şi obligată să întreţină relaţii sexuale contra cost cu alte persoane.

Pe baza informaţiilor furnizate de fată, de localizare şi de trecutul infracţional din zonă, echipele de poliţişti plecate în căutarea fetei au reuşit să o găsească după o oră. Au fost cel puţin 10 poliţişti implicaţi în acţiunea de căutare care au periat zona şi au bătut la mai multe uşi, dar misiunea s-a soldat cu succes şi a fost găsită la adresa din sectorul 1.

Comments

comments

About the Author