SURPRIZE mari de la WIZZ AIR – o nouăbazăși pachete speciale de călătorii

Posted on apr. 27 2016 - 3:21pm by petre

WizzAir va deschide o bazăaerianăla Iași în vara anului viitor și va introduce cinci rute noi, către Bologna, Catania, Larnaca, Roma și Tel Aviv, în timp ce frecvența zborurilor companiei din Iași către Londra și Milano va fi suplimentată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul comercial al Wizz Air, Gyorgy Abran, a anunțat, joi, într-o conferințăde presă, deschiderea unei baze aeriane la Iași începând cu 1 iulie 2016, precum și alocarea unei aeronave Airbus A320 pentru efectuarea curselor externe de pe aeroportul ieșean.

Totodată, el a precizat căWizz Air va opera din iulie cinci rute noi de la Iași spre Bologna, Catania, Larnaca, Roma Ciampino și Tel Aviv. Cursa de Bologna va fi operatăde trei ori pe săptămînă, în timp ce restul vor avea o frecvențăde douăcurse pe săptămînă. Biletele au fost puse deja în vânzare pe site-ul companiei, la prețuri începând cu 129 de lei.

Conducerea Wizz Air a anunțat și creșterea numărului de zboruri de la Iași către Londra, de la douăla cinci pe săptămînă, și către Milano Bergamo, de la douăla trei pe săptămînă.

Wizz Air Group a relansat și îmbunătățit platforma de pachete de călătorii Wizz Tours, care acționeazăacum ca tour operator. Cei aflați în căutarea unei vacanțe pot economisi timp și bani rezervând online, ușor și oricând, bilete de avion și cazare pentru sejururi sau city break-uri în orice destinație Wizz Air, la tarife foarte scăzute.
Wizz Tours este disponibil exclusiv online, pe wizztours.com, și oferăacces la o gamăvariatăde peste 30.000 de hoteluri în mai mult de 130 de destinații. Indiferent de varianta de călătorie căutată, vacanțăpe o perioadămai lungăde timp, city break sau o călătorie în scop de afaceri, oricine dorește poate rezerva online călătoria prin intermediul aeronavelor Wizz Air și hotelul preferat din selecția variatăWizz Tours. Site-ul este disponibil și în limba romînă, iar opțional, clienții pot beneficia de suport prin intermediul call-center-ului dedicat, la tarif normal.
Janos Barits, Managing Director Wizz Tours, a declarat: “Wizz Tours economisește cu adevărat bani și timp pentru călători deoarece aceștia pot alege dintr-un număr generos de oferte și servicii, iar totul se rezervăonline, cu doar câteva click-uri. Tariful pentru pachetul compus din transport și cazare este cu 10-15%* în medie mai scăzut decât dacăs-ar opta separat pentru biletul de avion și rezervarea la hotelul ales. Totodată, doritorii își pot personaliza călătoria prin serviciile binecunoscute de la Wizz Air, fie căeste vorba de transfer la sau de la aeroport sau de alte opțiuni de confort sau optimizare a costului.„
Pachetele de vacanțăsunt disponibile pentru orice perioadă: vacanțăde varăîn Larnaca de la 1.500 de RON**, city break la Roma de la 850 de RON**, city break la Barcelona de la 1.500 de RON**, vacanțăde varăla Malta de la 1.900 de RON** și city break la Lisabona de la 1.900 de RON**. Pentru cele mai bune și recente oferte vizitați wizztours.com.
“Clienții Wizz Tours se vor bucura de siguranța și confortul zborurilor Wizz Air, în condițiile în care toate cursele sunt oferite exclusiv cu aeronave Wizz Air și vor avea o călătorie lipsităde griji întrucât vacanța este protejatămulțumitămăsurilor de reglementare referitoare la asigurări ale tour operatorilor„, a adăugat Janos Barits.
Pachetele de călătorie Wizz Tours pot fi achiziționate online, unde procesul de rezervare este rapid și intuitiv. Călătorii aleg destinația și perioada, iar apoi, în funcție de datele pentru care au optat primesc o listăvariatăde hoteluri. Odatăalese hotelul și tipul de camerăse trece la secțiunea dedicatădetaliilor de zbor, cum ar fi bagajele, serviciile de îmbarcare prioritară, asigurarea de călătorie și altele. Totul poate dura doar câteva minute.

Comments

comments

About the Author