Starbucks a deschis o cafenea în centru la Timișoara

Posted on dec. 19 2016 - 2:48pm by petre

Starbucks a inaugurat pe 19 decembrie cea de-a 28-a locație din România, situatăîntr-un cadru feeric, bucurându-se de ambianța de Crăciun din Piața Victoriei, în centrul orașului la parterul hotelului Timișoara. Povestea locației este specială, cafeneaua având un design bazat pe elemente naturale, lemn, metal și piatră, Starbucks® întâmpinându-și clienții cu simplitate, elegantăși căldură.
„Am avut un an intens centrat pe excelențăîn relația cu clienții noștri și pe dezvoltarea business-ului AmRest. Fiecare nouălocație deschisăeste un moment de bucurie pentru noi și pentru clienții noștri, ei find motorul principal și beneficiarii serviciilor noastre de înaltăcalitate„, a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional Starbucks România & Bulgaria.dsc_9757

Grafica noii locații evocăistoria plantațiilor de cafea, peisajele sublime încărcate de copacii Coffea Arrabica, traseul boabelor, prăjirea și pregătirea cafelei pentru a oferi cea mai plăcutăexperientă, esența purădintr-o ceascăde espresso.

Clienții se vor bucura de băuturile Starbucks® într-un spațiu elegant și plăcut, vor petrece o dimineațărevigorantăsau o după-amiazărelaxantăîntr-un loc confortabil și prietenos.6

Starbucks a fost preluat în anul 2015 de către operatorul polonez Amrest și a intrat pe piața româneascăîn 2007, când a deschis prima cafenea în centrul de retail din București – Plaza România. Înprezent, există28 de cafenele Starbucks în țară: 16 în București, doua în Cluj – Napoca, trei în Timișoara, douăîn Constanța, unul în Brașov, unul în Craiova, douăîn Iași și unul în Ploiești.

Comments

comments

About the Author