Socrul mare de la nunta faraonică a fost reținut

Posted on mai 16 2024 - 10:17pm by petre

Nunta opulentă de la Buzescu s-a lăsat cu urmări fără precedent: socrul mare a fost reținut!

El este acuzat de instigare la îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice. Mai ales că nu e prima dată. Anul trecut, a blocat aceeaşi şosea europeană care leagă Alexandria de Roşiorii de Vede pentru nunta fiicei. Bărbatul este fiul lui Dan Finuţu, celebru pentru palatul somptuos, copie unu la unu după tribunalul din Caracal.

S-a terminat distracţia în cea mai bogată familie din comuna Buzescu.

După ce au audiat nuntaşii şi martorii la petrecerea fastuoasă ţinută în Buzescu, poliţiştii au tras şi concluziile. Socrul mare, adică tatăl mirelui, este cel vinovat pentru că ore bune traficul pe acest drum european a fost efectiv paralizat. Poliţiştii l-au chemat să dea explicaţii şi l-au reţinut.

S-a dus singur de la bal la arest, dar n a stat mult. După 12 ore, socrul mare, Miclea Finutu, fiul cel mare al lui Dan Finuţu, a fost lăsat să plece acasă.

Nunta opulentă de la Buzescu s-a lăsat cu urmări fără precedent: socrul mare a fost reținut!
Anul trecut, când şi-a măritat fiica, petrecerea de pomină a fost după acelaşi model cu cea din weekend. A chemat lăutari vestiţi, a blocat drumul, au defilat maşini, drone şi elicoptere.

Socrul mare nu e pentru prima dată când dă cu subsemnatul la poliţie. După ce Dan Finuţu, tatăl lui, a murit în 2012 într-un accident rutier, le-a lăsat copiilor moştenire nu doar castelele poleite şi milioanele de euro, ci şi afacerile.

Miclea Finuţu şi fratele mai mic au ajuns să coordoneze firmele care se ocupau cu importurile de metale rare.

Familia Finuţu ajunsese la un moment dat cel mai mare furnizor de materii prime pentru combinatele siderurgice româneşti.

sursa Observator News

Comments

comments

About the Author