UPDATE FOTO! SENZAÈšIONAL Teatrul din piscină, în fața OPEREI din Timișoara

Posted on iun. 13 2014 - 7:51pm by petre

Duminicăsunteți invitați la a doua reprezentație în fața Teatrului Național din Timișoara, la un spectacol inedit care implicăo piscinăși 7 tone de apă.Teatru in piscina (1) Teatru in piscina (2) Teatru in piscina (3) Teatru in piscina (4) Teatru in piscina (5) Teatru in piscina (6) Teatru in piscina

Spectacolul Lazurd al Companiei Senza Tempo (Spania) va începe, de la ora 22,00.

Senzațional va fi și faptul căpiscine se va umple cu apăîn fața publicului. Înfix 2 minute, piscina „creste„ instant ( este gonflabila si pana la momentul respeciv va sta dezumflata, pe jos) și imediat în ea curg cele 7 tone de apa dintr-o cisternăcare a fost gasita dupa eforturi considerabile. Dat fiind spațiul nu puteau veni mai multe cisterne cu cantitati mai mici de apa, necesarul piesei fiind de 7 tone dintr-o data.

Iatădescrierea piesei din caietul program :

Sâmbătă, 14.06 și Duminică, 15.06

ora 22.00, Piața Victoriei

Compania Senza Tempo (Spania) prezintă

LAZURD

Durata spectacolului 1h

Distribuția

CLAUDIA SOLWAT

FÁTIMA CAMPOS

IRIS HEITZINGER

MARC DE PABLO

NEL.LO NEBOT

Conceptul I.BOZA/C.MALLOL

Spațiul scenic CARLOS MALLOL

Scenografia MARIA DE LA CÁMARA

Costumele JOSEP ABRIL/ESTER MIR

Light design EDUARD INGLÉS

Adaptarea ANDRÉS SANTOS, ISRA QUINTERO, VIVIANE CALVITTI AS MENINAS

Regia artisticăINÉS BOZA

O producție Senza Tempo cu spijinul Generalitat de Catalunya și al Ministerului Culturii din Spania.

„Marea Mediteranănu există… nu e vorba decât de o mare interioarăpe care fiecare dintre noi călătorește zi de zi. Apele sale atât de limpezi sunt doar străfundurile azurii ale amintirii„. Lazurd, călătoria peste ape, urmărește drumul popoarelor nomade pe cale de dispariție. Exodul celor aflați în căutarea unei lumi  mai bune. Excursul prin muzica legendarilor rătăcitori, fie ei țigani, evrei sau altăetnie, vorbește despre nesecata lor energie vitalăși despre îmbrățișarea prezentului, într-un echilibru perfect al limbajului teatral și cel al dansului. Astăzi, spectacolul e mai actual decât oricând: exodul continuă, cu sau fărălegendă. Lazurd vorbește despre toate acele lucruri care se pierd doar pentru a renaște în vis, despre lumi ce existăîn paralel și despre faptul căorice călătorie e un drum al transformării individuale.

Comments

comments

About the Author