Se deschide Târgul de Paști

Posted on apr. 3 2014 - 5:58pm by petre

Primăria Municipiului Timișoara va organiza, în perioada 5 – 23 aprilie 2014, a VII –a ediție a Târgului de Paști.

ÎnPiața Victoriei vor fi amplasate 45 de căsuțe unde se vor comercializa ouăîncondeiate, dulciuri, cozonaci, pască, flori, icoane, decorațiuni și ornamente de sezon.
Targ Pasti
Pe platoul din fața Operei Naționale va fi amenajat un cuib cu ouăcolorate și iepurași.

Copiii sunt așteptați la Atelierul Iepurașului, unde pot învăța săîncondeieze ouă, sărealizeze felicitări cu specific pascal, săpicteze ceramicăși săexerseze la roata olarului.

Anul acesta, municipalitatea a hotărât decorarea cu elemente pascale a încădouăzone din oraș. Este vorba de Parcul Dacia și de piața din fața Școlii Generale nr. 30, în zona Soarelui, unde vor fi  6 căsuțe cu produse de sezon.

Deschiderea Târgului de Paști va avea loc sâmbătă, 5 aprilie de la ora 17.00, în Piața Victoriei.

Programul cuprinde un concert de muzicăde promenadăcu Fanfara Big Band, iar de la 17.30 Teatrul Merlin a pregătit pentru cei mici, și nu numai, spectacolul „Ariciul„. Conceptul artistic al spectacolului  este semnat de Dió Zoltán dupăo poveste de Benedek Elek.

Văașteptăm între 5-23 aprilie, în Piața Victoriei, la Târgul de Primăvară, săne bucurăm împreunăde SĂƒrbătorile Pascale, săfacem poze cu mascotele-iepuraș și săle oferim surprize celor dragi.

Comments

comments

About the Author