Scandal între galerii la meciul ASU Poli – Corvinul

Posted on apr. 20 2016 - 11:07am by petre

Încursul serii de marți, 19 aprilie a.c., Gruparea de Jandarmi MobilăTimiÅŸoara a asigurat măsurile de ordine cu ocazia disputării meciului de fotbal din Liga III dintre A.S.U. Politehnica TimiÅŸoara și F.C. Hunedoara.
La aproximativ 25 de minute dupăîncheierea partidei, un grup de suporteri ai A.S.U. Politehnica TimiÅŸoara au ajuns în apropierea sectorului destinat galeriei oaspete, au aruncat cu o petardăînspre galeria hunedoreană, moment în care aceștia au răspuns, încercând sătreacăde poarta care delimiteazăsectoarele stadionului pentru „a se întâlni cu rivalii lor„.
Jandarmii timiÅŸoreni au intervenit pentru aplanarea conflictului fiind interceptați atât suporteri ai fracțiunii GAV din cadrul galeriei timiÅŸorene, cât și din galeria hunedoreană. Asupra a trei persoane, Ladislau F – 27 de ani din mun. CaransebeÅŸ, Victor S. – 23 de ani, cetățean moldovean și Alexandru D. – 26 de ani din Hunedoara, a fost luatămăsura sancționării contravenționale cu amendăîn valoare de 500 lei pentru fiecare, precum și interzicerea participării la competiții sportive pentru o perioadăde 1 an.
Urmeazăca în perioada imediat următoare săfie stabilitărăspunderea organizatorului și a firmei de securitate care a asigurat ordinea în interiorul arenei Dan PăltiniÅŸanu în ceea ce privește modul de organizare a competiției, respectarea legislației, precum și luarea măsurilor legale care se impun.

Comments

comments

About the Author