Sarbatoare in Cartierul Mehala

Posted on sept. 9 2010 - 1:43pm by petre

Aproape 15 solisti vocali si sapte solisti instrumentisti vor urca maine seara pe scena special amenajata in Piata Avram Iancu din Cartierul timisorean Mehala, cu ocazia Sarbatorii Mahalei.

Acestora li se vor alatura si cei de la Ansamblul folcloric Timisul, aproape nelipsiti de la evenimentele de aceasta natura din urbea de pe Bega.
Sarbatoarea Mahalei a ajuns deja la cea de-a treia editie si se bucura de un succes din ce in ce mai mare. Evenimentul aniverseaza, de fapt, 100 de ani de la alipirea comunei Mehala la orasul Timisoara si este organizat de Primaria municipiului, Casa de Cultura a Timisoarei si de Consiliul Consultativ de Cartier Mehala. Programul artistic va fi sustinut de Ansamblul folcloric Timisul, cu participarea solistilor vocali Carmen Popovici Dumbrava, Luminita Jucu, Ancuta Flesariu, Doriana Talpes, Ramona Roescu, Maria Bortun Popescu, Tiberiu Ceia, Vasile Conea, George Adam, Dumitru Stoicanescu, Adrian Stanca, Dumitru Teleaga, Adi Bihoi si a solistilor instrumentisti Sorin Dumbrava, Ionita Ienea, Flore Baniciu, Cristi Marian, Cristi Balteanu, Andrei Muntean si Remus Novac. Sarbatoarea incepe la ora 17.
Roxana Deaconescu

Comments

comments

About the Author