S-a lansat Huawei P30 PRO – nu îți imaginezi ce știe să facă

Posted on sept. 10 2019 - 4:38pm by petre

Noul P30 Pro este deja disponibil la nivel global, fiind compatibil cu EMUI10, precizează compania.

Huawei spune că telefonul a fost creat în două noi scheme de culoare inspirate din natură: Mystic Blue, un albastru care amintește de reflexia cerului în apa mării, și Misty Lavender, nuanță inspirată de o plajă la apus.

Iar unul dintre cele mai importante aspecte este faptul că Huawei P30 Pro este dotat cu Android 10.

Printre noutăți se află și funcția Super Night Selfie, care a fost adăugată modului de fotografiere nocturnă pentru a lumina și a înfrumuseța chipurile noaptea.

P30 Pro este prevăzut și cu noua funcție HUAWEI Vlog de editare cu ajutorul Inteligenței Artificiale, care permite utilizatorilor să creeze videoclipuri realizate integral din fotografii si inregistrari video din galeria acestora, totul cu un simplu click.

Odată generat videoclipul, acesta poate fi personalizat cu muzica preferată, filtre și numeroase efecte.

Modul Super-Portret oferă un efect profesionist de blur, făcând astfel personajul principal să iasă în evidență față de fundal, obținându-se astfel un efect artistic foarte expresiv.

Huawei a mai anunțat că utilizatorii seriei P30, la nivel mondial, vor fi cei care vor avea primii acces la sistemul de operare EMUI10. Acesta oferă utilizatorilor o experiență inteligentă redefinită, creată având în minte factorul uman.

În 2010, Huawei a vândut trei milioane de telefoane mobile.

După 8 ani, acest număr a crescut de 68 de ori. În prima jumătate a lui 2019, livrările de dispozitive Huawei (inclusive cele Honor) au atins 118 milioane de unități, în creștere 24% față de anul precedent.

Conform datelor IDC, în al doilea trimestru al anului 2019, livrările de smartphone-uri Huawei s-au clasat pe locul doi la nivel mondial.

Comments

comments

About the Author