S-a inventat Pizza în colțuri!

Posted on mai 19 2015 - 10:25am by petre

Pizza Hut și Pizza Hut Delivery continuădezvoltarea meniului cu un nou blat inovator: Star of flavors, în formăde stea, cu 8 triunghiuri umplute cu un amestec delicios de cremăde brânzăși ierburi aromate. La Pizza Hut, noul sortiment este disponibil pentru pizza de dimensiune mare, pe toate rețetele din categoriile Favorite, Speciale și Complete. La Pizza Hut Delivery, fanii brandului pot încerca noul blat Star la orice rețetădin meniu, adăugând doar 4 lei la prețul pizzei mari tradiționale.

“La Pizza Hut și Pizza Hut Delivery avem o experiențăbogatăîn ceea ce privește inovația. Ne-am propus mereu săoferim clienților noștri mai mult decât o masăobișnuită- săîncurajăm momentele autentice între prieteni, interacțiunea și experiențele pline de gust. Datorităformei unice și triunghiurilor cu cremăde brânzăși verdeață, Star of flavors este ușor de împărțit cu prietenii, fiind conceput special pentru astfel de momente„, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut și Pizza Hut Delivery. Star of flavors_Pizza Hut Delivery (721x481)

Noul blat Star of flavors este disponibil în ediție limitatăpânăîn luna iunie 2015, atât în restaurantele Pizza Hut, cât și în rețeaua Pizza Hut Delivery. Pentru mai multe detalii despre oferte, urmăriți paginile de Facebook ale Pizza Hut România și Pizza Hut Delivery România.

Star of flavors_Pizza Hut (721x481)

Despre Pizza Hut

Pizza Hut, lanțul de restaurante cu un concept casual, opereazăpe piața româneascădin 1994 sub contract de masterfrancizăacordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odatăcu deschiderea primei locații din Calea Dorobanților, iar în prezent deține nouărestaurante în București, douăîn Cluj și câte unul în Iași, Constanța, Ploiești, Timișoara și Brașov. Mai multe detalii puteți afla pe www.pizzahut.ro și pe pagina de Facebook Pizza Hut Romania.

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizatăîn Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 50 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent deține aproape 10.000 de restaurante în mai mult de 90 de țări. Pizza Hut este subsidiarăa Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internațional.

Comments

comments

About the Author