S-a deschis restaurantul unde mănânci direct de pe trupurile goale ale ospătarilor FOTO

Posted on nov. 30 2017 - 5:39pm by petre

Meniul restaurantului Innato conţine preparate afrodisiace. Particularitatea localului este că pot fi servite direct de pe trupurile goale ale ospătarilor sau ospătăriţelor. Aceştia vor purta doar frunze sau bucăţi mici de pânză pentru a le acoperi părţile intime.

Proprietarul restaurantului din Cordoba (Spania) susține că s-a inspirat de la un local similar din Londra, The Bunyadi. S-a dovedit un succes, deoarece sunt ocupate toate locurile pentru perioada următoare, iar la deschidere lista de așteptare era de 40.000 de persoane!.

VEZI AICI IMAGINI!

Clienţii trebuie să îi lase telefoanele la intrare după care sunt conduşi într-o cameră specială unde se dezbracă şi primesc un halat. Fiecare masă este izolată prin panouri de bambus de celălalte, astfel încât se asigură intimitate. Restaurantul are 44 de locuri, iar preţul unui meniu all-inclusive cu 3 feluri de mâncare esre de 70 de euro.ospatari

Cel mai popular preparat din meniu este ”Happy Ending”, un desert din căpşune şi ciocolată topită care este servit pe un model nud.

sursa: Gustarte.ro, foto: CYtoday

Comments

comments

About the Author