Ryanair lanseazăo promoție extraordinarăde Ziua Naționalăa României

Posted on dec. 1 2016 - 11:46am by petre

Ryanair, compania aerianăpreferatăa europenilor, astăzi (1 decembrie) lanseazăo promoție extraordinarăcu ocazia Zilei Naționale a României, cu locuri la vânzare de la doar 4.99€ pe 20 de rute din București, Craiova și Timișoara, pentru călătorii în perioada 10 ianuarie – 28 februarie, asigurându-le clienților români economii și mai mari în aceastăiarnă.

Aceste locuri promoționale incredibile, de la doar 4.99€, sunt acum disponibile și pot fi rezervate numai pânăla miezul nopții, Vineri (2 decembrie), doar de pe pagina web Ryanair.com.

Denis Barabas, Ryanair, a declarat:

“Aceste tarife promoționale lansate cu ocazia Zilei Naționale a României nu vor fi disponibile pentru mult timp. Locurile promoționale de la doar 4.99€ pe 20 de rute din București, Craiova și Timișoara, pentru călătorii în Ianuarie și Februarie, pot fi rezervate doar de pe pagina web Ryanair.com. Aceastăofertăincredibilăse va încheia la miezul nopții, vineri (2 decembrie), așa căinvităm clienții săse grăbeascăpentru a-și rezerva următoarea escapadăde iarnăla preț redus.„

Comments

comments

About the Author