Ryanair face azi o ofertăspecialăpentru Timișoara

Posted on mai 11 2016 - 12:55pm by petre

Ryanair, compania aerianăNr. 1 a Europei, astăzi (11 Mai) a lansat o promoție specialăfulger pentru Timișoara: 20% reducere pentru toate rutele din/către Timișoara pentru călătorii în perioada 1 Septembrie – 30 Noiembrie.
Aceastăreducere specialăincredibilăse aplicăpentru locurile rezervate pe 7 rute din/către Timișoara și este valabilădoar astăzi, 11 Mai, pânăla miezul nopții (ora 24:00), doar pe Ryanair.com/ro.

Denis Barabas, Ryanair, a declarat:
“Ryanair este într-o continuăcreștere a traficului și a rutelor din/către aeroporturile noastre românești și pentru a sărbători numărul mare de rezervări în avans din întreaga noastrărețea de rute din România, astăzi oferim 20% reducere pentru locurile rezervate pe 7 rute din/către Timișoara, pentru călătorii în perioada 1 Septembrie – 30 Noiembrie.

Clienții și turiștii Timișoarei pot acum săaleagădin 7 rute pentru care se aplicăreducerea, dar trebuie săse grăbeascăpentru călocurile promoționale vândute la aceste tarife incredibile sunt disponibile doar astăzi. Consumatorii trebuie săacceseze www.ryanair.com/ro pentru a-și rezerva escapada de toamnăîn Europa, pânăla miezul nopții (24:00), astăzi (11 Mai).„

Comments

comments

About the Author