Românii pot plăti la Carrefour cu telefonul mobil

Posted on apr. 6 2016 - 3:12pm by petre

Clienții lanțului de retail Carrefour România pot plăti cumpărăturile la casele de marcat direct de pe smartphone, prin aplicația mobilPay Wallet, portofelul digital dezvoltat de NETOPIA mobilPay, liderul pieței locale de mobile payments. Serviciul este introdus deja în hipermarketurile și supermarketurile Carrefour din toatățara.

Clienții lanțului de retail pot descărca gratuit aplicația mobilPay Wallet pe toate terminalele smart ce ruleazăsistemele de operare iOS și Android. Dupăce își înregistreazăun card în aplicație, aceștia pot plăti foarte rapid cumpărăturile în magazinele Carrefour, prin scanarea unui cod QR, afiÅŸat la casa de marcat.

Datele NETOPIA aratăcă, în 2015, volumul plăților online realizate de pe smartphone, prin portofelul digital mobilPay Wallet, s-a dublat fațăde anul anterior, în timp ce valoarea lor a urcat cu 400% fațăde 2014.

“Carrefour inoveazăconstant, pentru căsuntem atenți la noile preferințe ale clienților noștri. Iar acum, la ordinea zilei, este plata prin intermediul smartphone-urilor, un serviciu digital pe care  l-am facut disponibil în hipermarketurile și supermarketurile din România, datorităparteneriatului cu NETOPIA mobilPay. Pentru noi este evident căsoluțiile mobile vor deveni foarte rapid modalitatea de platăpreferatăa românilor. Datorităavansării tehnologiei, avem acum la dispoziție cea mai accesibilămodalitate de plată: portofelul virtual, care poate fi accesat  prin smartphone-ul pe care îl ai mereu la tine. Aceastăfacilitate le va permite clienților noștri săîși plăteascăcumpărăturile extrem de rapid și sigur și se adreseazămai ales acelora care așteaptăinovație de la orice brand cu care interacționează„, a completat Andreea Mihai, Director de Marketing&Communicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing Carrefour România.

Lansatăîn martie 2013, aplicația mobilPay Wallet este disponibilăpentru telefoane smart, poate fi descărcatăgratuit din Google Play și App Store și poate fi folosităpentru plata facturilor la utilități, reîncărcarea cartelelor preplătite, plata notei la restaurant sau pentru produse și servicii furnizate de comercianții parteneri.

Din 2015, românii pot achita rapid, prin mobilPay Wallet, taxa de pod de la Fetești, amenzile de circulație, călătoriile cu mijloacele de transport în comun din Alba Iulia, Turda, Cluj-Napoca și Ploiești, cumpărăturile din hipermarketuri și restaurante din Capitală.

De asemenea, începând cu decembrie 2015, locatarii a 21.400 apartamente, administrate de  316 asociații de proprietari din București, care colaboreazăcu Scomet, cel mai mare provider de servicii de administrare a blocurilor de locuințe din Capitală, pot plăti întreținerea direct de pe smartphone, prin portofelul digital mobilPay Wallet.
# # #

Comments

comments

About the Author