Robert Cazanciuc, Remus Pricopie și Liviu Voinea au intrat în PSD

Posted on feb. 10 2014 - 6:11pm by petre

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, căprin aderarea miniștrilor tehnocrați Robert Cazanciuc, Liviu Voinea și Remus Pricopie la Partidul Social Democrat nu se schimbăstructura Guvernului, aceștia fiind considerați ca aparținând PSD și pânăacum.

ÃŽntrebat dacăse modificăstructura Guvernului prin aceastăaderare a celor trei miniștri, în condițiile în care aceștia nu vor mai fi considerați tehnocrați, ci aparținând PSD, Ponta a răspuns: „Nici vorbă. Totdeauna sunt PSD”.

Victor-Ponta

„Sigur, e bine săfii tehnocrat, dar la un moment dat inevitabil îți asumi avantajele și dezavantajele sprijinului politic”, a spus Ponta, despre aderarea celor trei miniștri la PSD.

El a spus cătoți miniștrii trebuie „săpunăumărul” în campania pentru alegerile europarlamentare.

„Și în aceastăcampanie absolut toți miniștrii PSD, toți vicepreședinții, nu doar ai PSD, ai USD (Uniunea Social Democrată, n.r) acum, pentru căvorbesc de domnul Constantin, de domnul Oprea, de doamna Grapini, toți trebuie săpunem umărul pentru a vorbi despre ce guvernăm, ce ne dorim săfacem pentru România și ce ne dorim săfacem în Europa”, a spus Ponta.

Anterior, surse social-democrate au declarat pentru MEDIAFAX căminiștrii Robert Cazanciuc, Remus Pricopie și Liviu Voinea s-au înscris, luni, în PSD. Conform surselor citate, cei trei au depus adeziunile chiar în ședința BPN al PSD de luni, de la Palatul Parlamentului.

Robert Cazanciuc este ministrul Justiției, Remus Pricopie deține portofoliul Educației, iar Liviu Voinea este ministru delegat pentru Buget. Pânăacum, cei trei nu făceau parte din niciun partid politic.

Comments

comments

About the Author